No čte a nečte se to dobře. Je to z pohledu člena, takže tam občas rozepíše něco, po čem jsem moc neprahl a někdy nudí. Ale je tam spousty zajímavým a poutavých příběhů. Viz. způsoby nahrávání různých písní, vznik písní, ale popisuje tam i vztahy ve skupině, kdy se Waters "dostával k moci" atd... Rád bych si jí klidně přečetl znova, (četl jsem ji tak půl roku zpět) už jen proto, že jsem se dozvěděl zase nové věci, co se pak dají dát do souvislostí a kouká se na příběh zase trošku jinak...John M. William píše:S tim Havlem to zní zajímavě.. Stejně si myslím, že kniha sepsaná z pohledu člena bude trochu.. obsáhlejší a plnější než když o ní píše fanoušek (narážím na knihu Nicolase Schaffnera). Čte se to dobře? Pustil jsem se totiž do té Nicolasovo knihy. Už na začátku mi táta říkal, že se nečte dobře a měl pravdu. Přijde mi to zdlouhavý, suše psaný.. Kdybych nebyl jejich fanoušek, asi bych jí nečetl dál.
Jasné, kdo není fanoušek, toho kniha moc nepotěší, není to uměle vytvořený příběh, aby byl co nejvíce poutavý. Ale pro fanoušky... ¡El libro muy genial!