Obal Anatolian
Pravidla fóra
Obal Anatolian
Zdravím,
chci se zeptat kolik činelů se vejde do tohoto obalu http://www.audiotek.cz/product-32640-an ... cymbal-bag. Kdo zná tento obal nebo ho dokonce vlastní a zná odpověď, tak prosím odepíšte. Děkuji
chci se zeptat kolik činelů se vejde do tohoto obalu http://www.audiotek.cz/product-32640-an ... cymbal-bag. Kdo zná tento obal nebo ho dokonce vlastní a zná odpověď, tak prosím odepíšte. Děkuji
Re: Obal Anatolian
Vlastním a používám
Dávám do něj ride, 2x crash, china, hh a splash, paličky, ručník a tyčku od hh
... ale je tak pevný, že by unesl ještě více plechů.
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Tyčku od hajtky??????
nějak tomu nerozumím....proč tyčku... proč zvlášť od stojanu... proč mezi plechy???

nějak tomu nerozumím....proč tyčku... proč zvlášť od stojanu... proč mezi plechy???
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Takovej zvyk z doby, kdy jsem neměla pevný obal na HW, noMonikad píše:Tyčku od hajtky??????
nějak tomu nerozumím....proč tyčku... proč zvlášť od stojanu... proč mezi plechy???![]()
Jo a ten obal na činely má 5 těch ... ty jo, teď vůbec nevím, jak to napsat ... myslím tu látku, která tam je, aby se činely nedřely o sebe (sakra, jak se tomu říká?)
- Monikad
- Rádce
AhaKajda píše:........aby mi někde nevypadla. Dneska si ji už většinou nechávám normálně v tom vrchním dílu stojanu od hajtky, jenom občas se zapomenu a šoupnu ji k činelům......
K tématu obalů na plech. Já jsem asi flink, ale čím víc jsem začla jezdit po kšeftech, tím menší jsem měla chu´t (hlavně při ranním balení) dávat ty proklady mezi plechy. Dávám je tedy všechny k sobě (teda do vel14" je to jeden bag a ty 12" a míň mám v druhé - menším. A taky bez prokladů. Vím, je to prasečina, ale ono se zas tak nic moc neděje
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Já od té doby, co mám Paiste 2002, tak si činely dokonce strkám do těch původních igelitových obalůMonikad píše:K tématu obalů na plech. Já jsem asi flink, ale čím víc jsem začla jezdit po kšeftech, tím menší jsem měla chu´t (hlavně při ranním balení) dávat ty proklady mezi plechy. Dávám je tedy všechny k sobě (teda do vel14" je to jeden bag a ty 12" a míň mám v druhé - menším. A taky bez prokladů. Vím, je to prasečina, ale ono se zas tak nic moc neděje
Ani nevím proč
- Monikad
- Rádce
To už je mimo téma, takže v tom nebudem pokračovat v tomhle stromečku diskuze.Kajda píše:Já od té doby, co mám Paiste 2002, tak si činely dokonce strkám do těch původních igelitových obalů![]()
Ani nevím proč
Mimochodem, taky nevím proč to tak děláš ( a viděla jsem to i u někoho jiného občas). ten činel se jeden o druhý nerozbije.....palička při hře jej "ničí" paradoxně víc
Ještě jsem chtěla dodat, že tento obal od Anatolianu má zezadu 2 popruhy na ramena, takže se krásně nosí na zádech. A taky má popruh, který se dá dát přes rameno (ten já osobně nevyužívám).
(už to tedy ale nebudu tady řešit) 
Vím, to mám asi zase zvyk z toho, když si občas beru nějaké jiné činely, tak aby se mi tamty jen tak někde bez obalu nepovalovalyMonikad píše:ten činel se jeden o druhý nerozbije.....palička při hře jej "ničí" paradoxně víc![]()