Obal Anatolian

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
tom.batoh

Obal Anatolian

Příspěvek od tom.batoh »

Zdravím,
chci se zeptat kolik činelů se vejde do tohoto obalu http://www.audiotek.cz/product-32640-an ... cymbal-bag. Kdo zná tento obal nebo ho dokonce vlastní a zná odpověď, tak prosím odepíšte. Děkuji
Kajda
Rádce

Re: Obal Anatolian

Příspěvek od Kajda »

Vlastním a používám :D Dávám do něj ride, 2x crash, china, hh a splash, paličky, ručník a tyčku od hh :D ... ale je tak pevný, že by unesl ještě více plechů.
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Tyčku od hajtky??????
nějak tomu nerozumím....proč tyčku... proč zvlášť od stojanu... proč mezi plechy??? :shock: :)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Kajda
Rádce

Příspěvek od Kajda »

Monikad píše:Tyčku od hajtky??????
nějak tomu nerozumím....proč tyčku... proč zvlášť od stojanu... proč mezi plechy??? :shock: :)
Takovej zvyk z doby, kdy jsem neměla pevný obal na HW, no :D ...dávala jsem si ji tam, aby mi někde nevypadla. Dneska si ji už většinou nechávám normálně v tom vrchním dílu stojanu od hajtky, jenom občas se zapomenu a šoupnu ji k činelům :D

Jo a ten obal na činely má 5 těch ... ty jo, teď vůbec nevím, jak to napsat ... myslím tu látku, která tam je, aby se činely nedřely o sebe (sakra, jak se tomu říká?)
pehve

Příspěvek od pehve »

že by proložky? :)
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Kajda píše:........aby mi někde nevypadla. Dneska si ji už většinou nechávám normálně v tom vrchním dílu stojanu od hajtky, jenom občas se zapomenu a šoupnu ji k činelům :D ......
Aha :D No já ze stejného důvodu, jako dřív i ty, už hh stojan nerozdělávám. tedy jen stáhnu nohy a sklopím pedál... a šup s tím do bagu s rampou+ kobercem. tam se to vejde díky dlouhým rourám rampy naprosto dokonale :wink:

K tématu obalů na plech. Já jsem asi flink, ale čím víc jsem začla jezdit po kšeftech, tím menší jsem měla chu´t (hlavně při ranním balení) dávat ty proklady mezi plechy. Dávám je tedy všechny k sobě (teda do vel14" je to jeden bag a ty 12" a míň mám v druhé - menším. A taky bez prokladů. Vím, je to prasečina, ale ono se zas tak nic moc neděje :?
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Kajda
Rádce

Příspěvek od Kajda »

Monikad píše:K tématu obalů na plech. Já jsem asi flink, ale čím víc jsem začla jezdit po kšeftech, tím menší jsem měla chu´t (hlavně při ranním balení) dávat ty proklady mezi plechy. Dávám je tedy všechny k sobě (teda do vel14" je to jeden bag a ty 12" a míň mám v druhé - menším. A taky bez prokladů. Vím, je to prasečina, ale ono se zas tak nic moc neděje :?
Já od té doby, co mám Paiste 2002, tak si činely dokonce strkám do těch původních igelitových obalů :lol:
Ani nevím proč :D
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Kajda píše:Já od té doby, co mám Paiste 2002, tak si činely dokonce strkám do těch původních igelitových obalů :lol:
Ani nevím proč :D
To už je mimo téma, takže v tom nebudem pokračovat v tomhle stromečku diskuze.
Mimochodem, taky nevím proč to tak děláš ( a viděla jsem to i u někoho jiného občas). ten činel se jeden o druhý nerozbije.....palička při hře jej "ničí" paradoxně víc 8) :D
Kajda
Rádce

Příspěvek od Kajda »

Ještě jsem chtěla dodat, že tento obal od Anatolianu má zezadu 2 popruhy na ramena, takže se krásně nosí na zádech. A taky má popruh, který se dá dát přes rameno (ten já osobně nevyužívám).
Monikad píše:ten činel se jeden o druhý nerozbije.....palička při hře jej "ničí" paradoxně víc 8) :D
Vím, to mám asi zase zvyk z toho, když si občas beru nějaké jiné činely, tak aby se mi tamty jen tak někde bez obalu nepovalovaly :D (už to tedy ale nebudu tady řešit) :wink:
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“