Velikost Kytar
Pravidla fóra
Velikost Kytar
Mel bych dalsi dotaz ohledne velikosti kytar... Kdyz koukam na nejake zaznamy z koncertu např. AC/DC zda se mi ze maj delsi krk nez mam ja... tak nevim jesli se mi to nezda nebo mam nejakou detskou... jak poznam jesli mam normalni nebo nejakou pro deti?:?
Re: Velikost Kytar
Jsou kytary pro děti, ty jsou celkově menší, pak normální,podle mě tvůj případ, ale máš třeba kratší krk(míň pražců), pak josu bariton kytary, které jsou určené k podlazování, maj delší krk...Satyr píše:Mel bych dalsi dotaz ohledne velikosti kytar... Kdyz koukam na nejake zaznamy z koncertu např. AC/DC zda se mi ze maj delsi krk nez mam ja... tak nevim jesli se mi to nezda nebo mam nejakou detskou... jak poznam jesli mam normalni nebo nejakou pro deti?:?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
zalezi na menzure a poctu prazcu... a u toho sgcka to muze byt spis optickej klam, protoze sg neni kdovijak velky.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus