Velikost Kytar

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Satyr
Kontaktovat uživatele:

Velikost Kytar

Příspěvek od Satyr »

Mel bych dalsi dotaz ohledne velikosti kytar... Kdyz koukam na nejake zaznamy z koncertu např. AC/DC zda se mi ze maj delsi krk nez mam ja... tak nevim jesli se mi to nezda nebo mam nejakou detskou... jak poznam jesli mam normalni nebo nejakou pro deti?:?
afektband

Re: Velikost Kytar

Příspěvek od afektband »

Satyr píše:Mel bych dalsi dotaz ohledne velikosti kytar... Kdyz koukam na nejake zaznamy z koncertu např. AC/DC zda se mi ze maj delsi krk nez mam ja... tak nevim jesli se mi to nezda nebo mam nejakou detskou... jak poznam jesli mam normalni nebo nejakou pro deti?:?
Jsou kytary pro děti, ty jsou celkově menší, pak normální,podle mě tvůj případ, ale máš třeba kratší krk(míň pražců), pak josu bariton kytary, které jsou určené k podlazování, maj delší krk...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

zalezi na menzure a poctu prazcu... a u toho sgcka to muze byt spis optickej klam, protoze sg neni kdovijak velky.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
noc33

Příspěvek od noc33 »

Jasně, že je to optický klam-kór, když na to koukal na videu.
Satyr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satyr »

Wohma píše:zalezi na menzure a poctu prazcu... a u toho sgcka to muze byt spis optickej klam, protoze sg neni kdovijak velky.
no prazcu jsem napocital 20.. tak je to male nebo normal nebo este jinak?? diky za odp.
noc33

Příspěvek od noc33 »

Co máš za kytaru? Já mám sg a 22 pražců(bez nultého)...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“