Ale tos blbě pochopil ...Red Bull píše:Pavle, kdybych byl ty, tak bych v obrácené analogii použil tvou generalizaci lidí a řekl bych: "Jak si starý, tak si pomatený, nezapomeň se vyčůrat a spát".
Naštěstí mám pravdu - protože na Jimatorově worshopu jsem nikdy nebyl, asi si mě pleteš s Dark Axelem, který je co se týče kytary mnohem zručnější než já. Jde o to neplést si pojmy s dojmy, protože já nejsem technicky vyspělý kytarista a ani netrpím nadáním čí snad talentem. Smutné, ale mam cit pro výběr nástrojů a díky letům zájmu o kytarovou techniku jsem získal solidní know-how. Nebojím se říci, že mám nováčkům hodně co dát.
Nikdy si ode mě nic neslyšel, protože jsem nic neuveřejňoval a ani to nemám v plánu. Nakonec suchá čísla - dvě kapely v první hráči ZUŠ, noty unizona s klávesami. Druhá kapela HC - 16 koncertů všude možně po republice aktuálně ve studijním spánku. Stačí ti to? A nebo se budeš dále snažit diskreditovat mou tvář před nováčky? Nebo chceš názor třetí strany? Zeptej se ó nejmocnějšího, ten mě zná i můj styl hry, zeptej se Wocasse to je stejný případ. Pokud máš něco ještě k tomu prosím směřuj to do kritiky moderátorů, nebo se nemusíš obávat a můžeš mi napsat SZ, ale konfrontace kde tě napadne zbytečně zatěžuje fórům a místo mého ponížení, ponižuješ spíše sám sebe.
Nepotřebuji tě shazovat, to fakt ne ale na stranu druhou ........
Mno víš jak.A co zbytečně (či ne) zatěžuje fórum nech laskavě na mém uvážení - jsem takto dospělý a příčetný jinoch a hlavně ty o tom nerozhoduješ - byť si tu funkci (signifikantně) představuješ pro sebe.Mno nepotěšil jsi mne - ani já tě nepotěším.
Výčet mých aktivit (dohledatelných) jsem kdysi napsal do vlákna "Abychom se lépe poznali".Už to bude nějakej pátek
Taktéž domácí žvýkání jsem poskytl ve vláknech "Zhodnoťte" a ve vlastním "Jam session"
A to je ten rozdíl
Pochop že tě nepotřebuju ponižovat a jsem toho dalek, ale odborníkem jsem se nikdy nenazval a nenazvu.
Snad ti to jednou dojde
A šeptat ti do SZ, nebo cílit post tam, kam bys chtěl mi přijde přizdisráčské - promiň, ale je to tak.A prosil bych tě, abys do mých postů nevkládal co se ti hodí.
Žij v míru - odborníku
---------------------------------------------------------------
Abych nebyl zase OT - mám doma tři pseudostraty DiMavery a jsou na punk-rock IMHO vhodné.Stačí.
Kdysi jsem mydlil metal na Jolanu Iris (pseudo telátko) a taky to šlo, na koncíku na Barče kde jsme předskakovali Arakainu l.p.86 se mi sice smáli, ale jenom do chvíle, než jsem ji vzal na zvukovce do pazour.
Ale klidně poslouchejte odborníky - tam se toho dozvíte