Podpis na Kytaru

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Re: Podpis na Kytaru

Příspěvek od mtmccox »

woro90-1 píše:cox: Ta hlava je v barvě javoru :wink:
Ať hledám v obrázcích googlu javor dřevo, či maple wood - neviděl jsem tam nic takhle tmavého. Takže je to umělě zatmavené? Třeba javorová hlava na mém washi je světlá jako moje kůže :lol:

Ale o dřevo mi v podstatě nejde, jenom jsem říkal že se mi ta kombinace barev vůbec nelíbí.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

coxi, nebud rasista sakra!
Jinak co se podpisu tyce, ja mel jednou spis napad skoro opacnej - nechat si na kytaru podepsat lidi, ktery uplne moc znamy nejsou (treba worovi bych to uz asi nedovolil :D )
Hodně budem někde...
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

mtmccox píše:
woro90-1 píše:cox: Ta hlava je v barvě javoru :wink:
Ať hledám v obrázcích googlu javor dřevo, či maple wood - neviděl jsem tam nic takhle tmavého. Takže je to umělě zatmavené? Třeba javorová hlava na mém washi je světlá jako moje kůže :lol:

Ale o dřevo mi v podstatě nejde, jenom jsem říkal že se mi ta kombinace barev vůbec nelíbí.
To je tou černobílou fotkou, je to už trochu postarší dřevo a lak, takže je dost do žluta, ožná až do oranžova, a aby ta bílá měla nějaké stínování, musí ta fotka být dost tmavá. Proto se v šedesátých letec používala TV yellow, ta vypadá na černobílé fotce jako trochu zašlá bílá, přičemž zbytek fotky nemusí být tak tmavý. Dělalo se to kvůli televizi, aby v záběru nebyla kytara vyžhavená nebo celý záběr tmavý.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Přesně jak říká Woro... A tady důkaz:

Obrázek
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Majda99

Příspěvek od Majda99 »

Ahoj. Mám kytaru Washburn WD7SCE BM. Chci si její přední desku nechat podepsat, nevím ale jestli lihovým fixem (ten bude asi dost agresivní) nebo něčím jiným, aby se kytara (lak, deska....) nepoškodila a jak tento podpis později uchovat, aby se neošoupal atd. Budu ráda za jakékoliv rady a zkušenosti. :)
julo

Podpis ochrana - samolepiaca folia / lak ?

Příspěvek od julo »

Ahoj,
kupil som si gitaru, na ktorej je podpis (Briana Maya) a chcem ho ochranit, aby sa casom nezosuchal. Podpis je robeny touto fixou (http://www.sharpie.com/markers/speciali ... allic.html).
Premyslam nad samolepiacou foliou alebo lakom. Mate pripadne iny napad?
1. Popravde neviem kde by som mohol zohnat kusok samolepiacej folie, ktory by nebol hranaty, napr. elipsu alebo aspon zaoblene rohy.
2. Keby som sa rozhodol pre lak, tak viete nejaky poradit? Zasadne chcem sprej, ktory by povrch/podpis nijak neposkodil ... (mozno lak na vlasy?)
Rad si necham poradit. Hladam hlavne rychle a lacne riesenie, nie profesionalne prelakovanie gitary :-)
Dik za tipy
jrezacek
Nový uživatel

Podpis na el. kytaru - fix?

Příspěvek od jrezacek »

Dobrý den,
měl bych dotaz, zda-li nemá někdo zkušenost ohledně podpisu na tělo elektrické kytary? Který fix nejlépe drží?

Představa je taková, že na svatbě by se nám podepisovali hosté na kytaru (zatím nemám přesně vybráno, ale byla by klasicky s lakem - např. jako stratocaster). Ovšem lámu si hlavu, kterým druhem fixu, případně jiným podpisovým materiálem, podepisovat kytaru, aby podpisy držely. Zároveň by to sloužila jako naše památka na krásný den.

Mockrát Vám děkuji za případné rady a tipy.
JR
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Použil bych "lakový popisovač", něco jako https://www.centrshop.cz/papirnictvi/la ... up3404.php

Pokud by se na kytaru hrálo, tak bych to asi ještě přelakoval, aby se neošoupalo.

EDIT: Sloučil jsem do tématu s předchozími dotazy, mrkni ješte na starší příspěvky.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“