Zapojení dvou multiefektů současně

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Flash

Zapojení dvou multiefektů současně

Příspěvek od Flash »

Zdarec, chci se zeptat jestli muzu soucasne zapojit dva multiefekty Digitech RP 155 a Zoom 505 II Guitar. Nekde jsem zaslechl ze soucasne zapojeni dvou multaku je muze pokurvit a to bych fakt nerad...taky se chci zeptat jestli zalezi na poradi zapojeni nebo to zalezi ciste na potrebe.Dik za odpovedi a sorry jestli to tu nekde je nebo jestli to pisu do spatne kategorie ale spechal jsem... :D
Tenhle profil nepoužívám, vysadil. Jsem na profilu Veno.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapojení dvou multiefektů současně

Příspěvek od pigdestroyer »

aha, nezkousel jsme to, ale nevidim duvod proc by se mely kurvit, max to bude hrat nahovno. a hodne bzucet.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

kdyz na prvni multak hodis zkresleni a modulace budes brat z druheho, myslim ze byto slo
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Netušíme, jaký záměr tě k tomu vede, ale mé doporučení by bylo následující: jeden multiefekt si (vyber sám dle vkusu) ponechej na modulační efekty a místo investice do druhého multiefektu (není-li však již pozdě - jinak tedy prodej) zvol efektovou kreslící krabičku (overdrive / distortion). O těchto efektech je toho tady popsáno velmi mnoho. Toť můj názor a zároveň praxe více lidí. Jaký máš zesilovač?
Flash

Příspěvek od Flash »

Celá kapea hrajeme do jednoho - Peavey XR - 600B Mixer Amp, ale rozhodně hodlám přejít na vlastní kytarový zesilovač, tenhle máme protože hrajeme teprve krátce
Flash

Příspěvek od Flash »

McKozias píše:kdyz na prvni multak hodis zkresleni a modulace budes brat z druheho, myslim ze byto slo
Myslím že tohle zkusím, je to dobrej nápad, tahle varianta mi nedošla... :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

pigdestroyer píše:aha, nezkousel jsme to, ale nevidim duvod proc by se mely kurvit, max to bude hrat nahovno. a hodne bzucet.
Teoretická úvaha: Pokud by výstup jednoho multiefektu byl tak silný, že by přebudil vstup druhého multiefektu, tak by se to mohlo mršit. Ale prakticky si nemyslím, že by to hrozilo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Buldokill

Příspěvek od Buldokill »

Pánové, já jsem se dneska nestačil divit, když jsem viděl tohle. Digitech RP-50 propojenej s Digitech RP250. Nějak jsem nepochopil význam spojení těchto dvou multiefektů , defuckto u kapely, která hraje 3na3. Zkreslení příšerný, flanger hroznej, simulace akustiky spíš divná. Víc jsem tam nerozpoznal, protože víc snad ten kytarista nepoužil.
Přílohy
Digitechmania
Digitechmania
Gibson SG-SFWCH

kombo: Roland Cube

Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“