Kytary Gibson se vyrábějí v USA. Akustické i elektrické, všechny.
Ale s tím, aby se tyhle kraviny nevracely každých 14 dní nikdo nic neudělá..
To máš sice pravdu, ale jak žiješ? Když dneska je 50 procent zboží made in china........k těm kytarám, mám pouhého AXLa to je číňan jak Brno, ale jsem zatím spokojen. Ono je jedno co je kde psáno. Například mám vlastní zkušenost se stratocastery tý dražší řady Squiera a vedle toho sem zkoušel Mexičana a je to v podstatě srovnatelný, pokud neni ten Squier zmetek. Je mi jedno co se tam píše. Woro vystihl moje myšlenky zelenými příšerami z SaturnuAtkins píše:Nemám rád a snažím se nekupovat čínské kytary ale ze zcela jiného důvodu - nechci podporovat zemi, kde jsou porušována i základní lidská práva, zemi která poporuje pracovní diskriminaci dětí a zemi která ve velmi brzké době díky tomu bude vlastnit polovinu ostatního světa. Proč si myslíte, že je čínská produkce tak laciná?
Snažím se čínské zboží nekupovat, pravda, Americký nebo Japonský router, či PeCku už asi neseženu ale tam kde to jde, čínskou produkci nekupuji.To máš sice pravdu, ale jak žiješ? Když dneska je 50 procent zboží made in china
To si zarámuj, starej kozle! "Náš svět" bude na ty "za pár" plivat a nadávat, co vše dokázali pokazit. Vlak již dávno ze stanice odjel a ti, co zvedají ruce a láteří, jak je vše pokřivené, se ozývají nejhlasitěji! Zřejmě si špatně přečetli jízdní řád!Atkins píše: Inu, bude to Váš svět, já už to mám za pár...
Tak, tohle naprosto sedí."děkujme" své "západní" nenažranosti, hlouposti a lenosti.
Mě taky s**e že kam se kouknu tam je napsáno MADE IN CHINA, ale má to jako všechno dvě strany mince jsou výrobky z číny který jsou OK, jde o to když nějaká firma třeba Evropská nebo USAácká....vyrábí v Číně tak si to ohlídá, ale když čína chrlí svý výrobky od firmy Chui tchanAtkins píše:Snažím se čínské zboží nekupovat, pravda, Americký nebo Japonský router, či PeCku už asi neseženu ale tam kde to jde, čínskou produkci nekupuji.To máš sice pravdu, ale jak žiješ? Když dneska je 50 procent zboží made in china
Příklad: Proč se domníváš, že krachují české porcelánky a sklárny? Protože odběratelé nakupují levnou a mizernou čínu, k čemu to vede? Např. k nárůstu nezaměstnanosti a s tím spojenými dalšími velmi negativními jevy a důsledky.
Inu, bude to Váš svět, já už to mám za pár...
Plně s tebou souhlasím Studente,jsem taky starší a až tak nevěřící východní produkci.Mám pár věcí tvářících se americky které jsou zbasteleny v Číně.Myslím si že je to podvod vydávat žlutou produkci za americkou či jinou.Podívejte se třeba do Poda(super americkýho a uvidíte žluté potenciometry které za rok začnou chrastit a to ten sráč stál, když jsem ho kupoval kolem 8000kč.Není to podvod?student píše:A protože jsem dědek a mám svoje zkušenosti, i když se dá všechno zpochybnit, nemám k technologiím východu důvěru. A firmy, ač je mi to divné, to neumí někdy ohlídat. Ale myslel jsem a to opakuji, dobře, protože my všichni jsme spotřebitelé a Vy prostě máte jiné zkušenosti. A ty kraviny, alespoň z mojí strany skončí, protože mi zkušenosti říkaly, abych se fór nezúčastňoval a já jsem to porušil. No tak jsem dostal přes... a je zbytečné abychom v tom pokračovali - myslím. Nechcete moje zkušenosti, tak na ně kašlete. Jako bych nic neřekl. A protože rozčilování škodí zdraví, na tom se snad shodneme, tak ani já to nemám v úmyslu. Na závěr Vám chci popřát krásný hraní a další mentorování si odpustím.
Plně souhlasím..Atkins píše:Nemám rád a snažím se nekupovat čínské kytary ale ze zcela jiného důvodu - nechci podporovat zemi, kde jsou porušována i základní lidská práva, zemi která poporuje pracovní diskriminaci dětí, zemi která neuvěřitelným způsobem znečišťuje životní prostředí a devastuje krajinu a zemi která ve velmi brzké době díky tomu bude vlastnit polovinu ostatního světa. Proč si myslíte, že je čínská produkce tak laciná?
A vydává snad někdo jakýkoli produkt Line6 jako Made in USA? Pokud se nepletu, nevyrábí jinde než v Číně a na jejich výrobcích je "hrdě" napsáno Made in China.ombre píše:.Myslím si že je to podvod vydávat žlutou produkci za americkou či jinou.Podívejte se třeba do Poda(super americkýho a uvidíte žluté potenciometry které za rok začnou chrastit a to ten sráč stál, když jsem ho kupoval kolem 8000kč.Není to podvod?