BTW, chci se zeptat, 0:36-0:48 je v písničce "Time to Live" v albu Salisbury uplně úžasný mini sólíčko. Bohužel ta písnička neni na youtube, tak doufám, že ji aspoň někdo z vás má doma. Nevíte na jakej equip je to solíčko hraný? Asi to bude nějakej nakoplej/vytavenej Marshall + kvákadlo, ale ten zvuk mě naprosto uchvacuje
Uriah Heep
Uriah Heep
Koukám, že tu ještě není téma o této pro mě zajímavé kapele 70tých let. A jejich písničku Lady in Black zná snad každý. A co vy, máte ji rádi?
BTW, chci se zeptat, 0:36-0:48 je v písničce "Time to Live" v albu Salisbury uplně úžasný mini sólíčko. Bohužel ta písnička neni na youtube, tak doufám, že ji aspoň někdo z vás má doma. Nevíte na jakej equip je to solíčko hraný? Asi to bude nějakej nakoplej/vytavenej Marshall + kvákadlo, ale ten zvuk mě naprosto uchvacuje
. Díky jestli to někdo víte.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
No, ja tu posledni neslysel(pokud to neni Sonic Orgami), ale pride mi, ze naprosta vetsina kapel vcetne uriasu hrala perfektne driv, ale ted uz je to v praxi o nicem.metr.puk píše:Jo, ta jejich poslední deska mě dostala - podle mýho názoru je vynikající...
Kazdopadne, v drivejsich casech perfektni kapela
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
vikicek: u maidnu mam pocit, ze na tech novejch deskach jsou vzdycky jedna az dve perfektni pisnicky a zbytek je tam jenom proto, aby necim vyplnili ten cas 
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Re: Uriah Heep
Tak nad tim tak přemejšlim, a vlastně znám trapně jen Lady in Black, a ta se mi líbí teda hodně. Možná bych měl zkusit mrknout se i po dalších jejich písničkách. Dík za tip 
- Bhu z Crecelu
- Kontaktovat uživatele:
Tak můžeš stejně jako já začít s albem, ze kterého Lady je - Salisbury. Epická čtvrthodinová stejnojmenná skladba s orchestrem je - díky textu - jak s oblibou říkám "A song totally about sex"Džej Ár píše:Tak nad tim tak přemejšlim, a vlastně znám trapně jen Lady in Black, a ta se mi líbí teda hodně. Možná bych měl zkusit mrknout se i po dalších jejich písničkách. Dík za tip
Blackwell: Instrumental progressive rock
Já teda UH moc nemusím, ale Salisbury je slabá deska i na jejich poměry. Zkus třeba Demons And Wizards nebo Look At Yourself.
-
Pinkfloyd_Ostrov
Kdo máte rád UH, pak velmi doporučuji nenechat si ujít koncert Uriah Heep Revival z Karlových Varů. Originálu se přinejmenším vyrovnají! Skvělé vokály, varhaník Martin Uxa hraje na origo Hammondy z roku 71. Tady najdete pár starších ukázek, jinak pak i na Youtube:
http://crash-club.cz/?aid=26
jeden z jejich nedávných koncertů v KV:
http://musiclife-emerson.blog.cz/1105/p ... ep-revival
http://crash-club.cz/?aid=26
jeden z jejich nedávných koncertů v KV:
http://musiclife-emerson.blog.cz/1105/p ... ep-revival
Tem co ho jeste neslyseli, doporucuju album Innocent Victim... Lawton byl podle me jejich nejlepsi zpevak, a to album je proste super! (az natolik, ze jsem si ho sehnal i na vinylu
)