80 korun je super cena a těch log se tam nechá uděla x kusů a můžeš si to udělat doma a nepotřebuješ na to žádný HI tech vybavení jestli chceš mít pěkný logo kup ty folie jestli to chceš mít jen hotový namaluj to klidně vodovkamadjumil píše:podle me normalni cennaCIBI píše:Ty papíry na obtisky sou docela drahý...tak asi zkusim sehnat propisot a pak to jen zalakuju a uvidim.
Homemade kytara
Re: Homemade kytara
Naposledy upravil(a) core88 dne 7.02.2011 20:08, celkem upraveno 1 x.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

- Plumm
- Kontaktovat uživatele:
btw. já ty papíry kupoval v tomhle krámu http://www.mpmshop.cz/ za 60Kč a souhlasim tady s kolegovo poznámkou o vodovkách 
Ta cena za tu fólii by mě tak netrápila, ale platit kilo za poštovný to mě docela bolí.
Ale uvidim zkusim propisot a když to nebude to pravý tak vemu nejspíš ty fólie, pak už jen vyřešit kde to natisknout, protože nedisponuju použitelnou tiskárnou... 
- Plumm
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je fakt těžký, jít si to koupit do normálního kamennýho krámu
Ten obchod, na kterej jsem hodil link, má svuj krám iv Budějovicích, který máš napsaný v bydlišti. Kromě tohohle konkrétního to budou mít ve všech obchodech s nějakýma modelářskýma potřebama.
no nevym ale propisot na holý dřevo nebo pár vrstev laku no nevym ale já by sem to asi nerisk . to s tim poštovným je fakt ale třeba by se dalo se s nima domluvit aby to poslali jako dopis .CIBI píše:Ta cena za tu fólii by mě tak netrápila, ale platit kilo za poštovný to mě docela bolí.Ale uvidim zkusim propisot a když to nebude to pravý tak vemu nejspíš ty fólie, pak už jen vyřešit kde to natisknout, protože nedisponuju použitelnou tiskárnou...

- Plumm
- Kontaktovat uživatele:
Další expert...co je těžkýho na tom, jít si koupit něco do normálního, nevirtuálního krámu a ušetřit si tak poštovný?:)core88 píše:to s tim poštovným je fakt ale třeba by se dalo se s nima domluvit aby to poslali jako dopis .
když máš ten krám při ruce tak tak to nemá cenu řešit .Ale třeba u nás poslední modelářství zavřeli takže by sem musel drapnout auto a dojet si do plzně a dát 300 za benzín .Plumm píše:Další expert...co je těžkýho na tom, jít si koupit něco do normálního, nevirtuálního krámu a ušetřit si tak poštovný?:)core88 píše:to s tim poštovným je fakt ale třeba by se dalo se s nima domluvit aby to poslali jako dopis .

Jo dobrý nevšim sem si, že maj obchod v ČB tak tam skočim někdy mrknout až bude dlouhá chvíle. Ten propisot bych chtěl zkusit na plech na popisky u přezesíku, ale na kytaru bych ho určitě necpal na to bych dal obtisk určitě 
to pak jo už sem se lek 

Tak tady je výsledek
myslim si že na po1. je to dobrý povrch je celkem hladkej, akorát se mi "nalevo" objevili nějaký bublinky a nešli ani zbrousit ani propíchat
ale skoro nejsou vidět
(kvalita fotky tomu taky moc nepřidá)
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
K nápisu snad jen No comment .
jen tak na okraj zakryl něčim tu díru s matičkou když si to stříkal ?

-
arcilucifer
Asmith: priste si to trochu natrenuj nanecisto, precti si neco o konstrukci a rozpalu pismen.
vymyslet a navrhnout logo aby to nejak vypadalo neni na 5 min!
vymyslet a navrhnout logo aby to nejak vypadalo neni na 5 min!
Do diry se lak nedostal to už jsem zkoušel
, a logo psala mamka a mě osobně se líbí - rozhodně lepší než to co jsem stvořil já předtim
a že jsem si nad tim nelámal hlavu tejden to mi fakt neva
...
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
Jestli se ti to líbí, tak proč ne? Mě se to líbí, aspon je to original a nemáš tam třeba Feneder
Aspoň někdo stojí za ruční prácí na kterej je to hned vidětspeed8 píše:Jestli se ti to líbí, tak proč ne? Mě se to líbí, aspon je to original a nemáš tam třeba Feneder
Nejde o ruční práci, přece.
-
arcilucifer
Asmith: ja ti nechci kazit radost, takze uz tomu rozumim nejde ani tak o design, jako spis o hloubku obsahu skrytou v tvem napisu.
stejne jako to ma Morello jestli teda tomu rozumim dobre.
stejne jako to ma Morello jestli teda tomu rozumim dobre.
No vpodstatě jo..kytara se menuje WOODY protože jí zamejšlim nechat v přírodní barvě a jen láknout tak proto takle... a je to prostě psaný růčo a tak se mi to líbí 
-
djumil
- Bydliště: morava slezko,neni žadne česko :-D,severni morava tam býývam :-)
jo mas to dobry...dyt to mastis nekde na kolinku ne
?napis je origo, tak co..a navic bude tvoje a tesit se sni budes jen jak poprve zahraje
snad
navic mi se take kejtry ale vubec elibi a kdyz uz aspon trochu takl at vypadaji sesleji vzhledem
bo nepusibi ty nak moderne ne... 
´vyřiznout´ znamena vyřezat, ne OFREZOVAT a VYBROUSIT!!!!!!
-
djumil
- Bydliště: morava slezko,neni žadne česko :-D,severni morava tam býývam :-)
ja to dodelal do takove podoby...

Naposledy upravil(a) djumil dne 9.02.2011 18:19, celkem upraveno 1 x.
´vyřiznout´ znamena vyřezat, ne OFREZOVAT a VYBROUSIT!!!!!!