Homemade kytara

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Homemade kytara

Příspěvek od core88 »

djumil píše:
CIBI píše:Ty papíry na obtisky sou docela drahý... :D tak asi zkusim sehnat propisot a pak to jen zalakuju a uvidim.
podle me normalni cenna :-)
80 korun je super cena a těch log se tam nechá uděla x kusů a můžeš si to udělat doma a nepotřebuješ na to žádný HI tech vybavení jestli chceš mít pěkný logo kup ty folie jestli to chceš mít jen hotový namaluj to klidně vodovkama :? .
Naposledy upravil(a) core88 dne 7.02.2011 20:08, celkem upraveno 1 x.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
Plumm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plumm »

btw. já ty papíry kupoval v tomhle krámu http://www.mpmshop.cz/ za 60Kč a souhlasim tady s kolegovo poznámkou o vodovkách :)
CIBI

Příspěvek od CIBI »

Ta cena za tu fólii by mě tak netrápila, ale platit kilo za poštovný to mě docela bolí. :D Ale uvidim zkusim propisot a když to nebude to pravý tak vemu nejspíš ty fólie, pak už jen vyřešit kde to natisknout, protože nedisponuju použitelnou tiskárnou... :D
Plumm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plumm »

Jo, to je fakt těžký, jít si to koupit do normálního kamennýho krámu :D Ten obchod, na kterej jsem hodil link, má svuj krám iv Budějovicích, který máš napsaný v bydlišti. Kromě tohohle konkrétního to budou mít ve všech obchodech s nějakýma modelářskýma potřebama.
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

CIBI píše:Ta cena za tu fólii by mě tak netrápila, ale platit kilo za poštovný to mě docela bolí. :D Ale uvidim zkusim propisot a když to nebude to pravý tak vemu nejspíš ty fólie, pak už jen vyřešit kde to natisknout, protože nedisponuju použitelnou tiskárnou... :D
no nevym ale propisot na holý dřevo nebo pár vrstev laku no nevym ale já by sem to asi nerisk . to s tim poštovným je fakt ale třeba by se dalo se s nima domluvit aby to poslali jako dopis .
Obrázek
Plumm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plumm »

core88 píše:to s tim poštovným je fakt ale třeba by se dalo se s nima domluvit aby to poslali jako dopis .
Další expert...co je těžkýho na tom, jít si koupit něco do normálního, nevirtuálního krámu a ušetřit si tak poštovný?:)
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

Plumm píše:
core88 píše:to s tim poštovným je fakt ale třeba by se dalo se s nima domluvit aby to poslali jako dopis .
Další expert...co je těžkýho na tom, jít si koupit něco do normálního, nevirtuálního krámu a ušetřit si tak poštovný?:)
když máš ten krám při ruce tak tak to nemá cenu řešit .Ale třeba u nás poslední modelářství zavřeli takže by sem musel drapnout auto a dojet si do plzně a dát 300 za benzín .
Obrázek
CIBI

Příspěvek od CIBI »

Jo dobrý nevšim sem si, že maj obchod v ČB tak tam skočim někdy mrknout až bude dlouhá chvíle. Ten propisot bych chtěl zkusit na plech na popisky u přezesíku, ale na kytaru bych ho určitě necpal na to bych dal obtisk určitě :D
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

to pak jo už sem se lek :D
Obrázek
ASmith

Příspěvek od ASmith »

Tak tady je výsledek :) myslim si že na po1. je to dobrý povrch je celkem hladkej, akorát se mi "nalevo" objevili nějaký bublinky a nešli ani zbrousit ani propíchat :roll: ale skoro nejsou vidět :? (kvalita fotky tomu taky moc nepřidá)
Přílohy
IMG_6354.JPG
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

K nápisu snad jen No comment . :roll: jen tak na okraj zakryl něčim tu díru s matičkou když si to stříkal ?
Obrázek
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Asmith: priste si to trochu natrenuj nanecisto, precti si neco o konstrukci a rozpalu pismen.
vymyslet a navrhnout logo aby to nejak vypadalo neni na 5 min!
ASmith

Příspěvek od ASmith »

Do diry se lak nedostal to už jsem zkoušel :wink: , a logo psala mamka a mě osobně se líbí - rozhodně lepší než to co jsem stvořil já předtim :lol: a že jsem si nad tim nelámal hlavu tejden to mi fakt neva :roll: ...
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Jestli se ti to líbí, tak proč ne? Mě se to líbí, aspon je to original a nemáš tam třeba Feneder
ASmith

Příspěvek od ASmith »

speed8 píše:Jestli se ti to líbí, tak proč ne? Mě se to líbí, aspon je to original a nemáš tam třeba Feneder
Aspoň někdo stojí za ruční prácí na kterej je to hned vidět :) - o to mi šlo - aby to nevypadalo jako kdyby to vyjelo z továrny Fendera- ono popsání Morellova "Arm the homeless" taky nevypadá na 1. pohled moc vábně ale je to prostě rúčo, ať je vidět že je to dělaný doma...
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Nejde o ruční práci, přece.
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Asmith: ja ti nechci kazit radost, takze uz tomu rozumim nejde ani tak o design, jako spis o hloubku obsahu skrytou v tvem napisu.
stejne jako to ma Morello jestli teda tomu rozumim dobre.
ASmith

Příspěvek od ASmith »

No vpodstatě jo..kytara se menuje WOODY protože jí zamejšlim nechat v přírodní barvě a jen láknout tak proto takle... a je to prostě psaný růčo a tak se mi to líbí :)
djumil
Bydliště: morava slezko,neni žadne česko :-D,severni morava tam býývam :-)

Příspěvek od djumil »

jo mas to dobry...dyt to mastis nekde na kolinku ne :-) ?napis je origo, tak co..a navic bude tvoje a tesit se sni budes jen jak poprve zahraje ;-) snad :roll: navic mi se take kejtry ale vubec elibi a kdyz uz aspon trochu takl at vypadaji sesleji vzhledem ;-) bo nepusibi ty nak moderne ne... ;-)
´vyřiznout´ znamena vyřezat, ne OFREZOVAT a VYBROUSIT!!!!!!
djumil
Bydliště: morava slezko,neni žadne česko :-D,severni morava tam býývam :-)

Příspěvek od djumil »

ja to dodelal do takove podoby...Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) djumil dne 9.02.2011 18:19, celkem upraveno 1 x.
´vyřiznout´ znamena vyřezat, ne OFREZOVAT a VYBROUSIT!!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“