R.I.P. Gary, ať Tam mají dost strun a dobrou kytaru s aparátem
Gary Moore
Re: Gary Moore
R.I.P. Gary, ať Tam mají dost strun a dobrou kytaru s aparátem
Ano, jsem nezkušený člověk, který má možná zkreslené představy, ale to jen díky chybným informacím. Jestli si myslíte, že jsou chybné, pak mne opravte, budu jen rád, když se přiučím 
-
Joe DiMaggio
- Kontaktovat uživatele:
A jako by to nebylo málo, tak odešel i Pavel Vondruška.. taky RIP
2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
Škoda ho. Měl jsem jeho muziku rád. Naštěstí tady tý muziky po sobě zanechal dost, aby se na něj nazapomnělo.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
-
Teorge
EDIT: jsem to tu hodil než jsem to doposlouchal a ty jeho improvizace se mi v tom nelíbí...
tak.. nechť započne vydělávání na smrti tak vynikajícího kytaristy 
tady hraju teď KOSMONOPOL
-
dr.MENGELE
rano som si zapol televizor a počul som to.božský majkl to sice nebol ale aspon nejaký malý miniprofil alebo co by si trebars na čt2 zaslúžil
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
tak majkl fakt nebyl :roll:protože ten *** mu nesahal ani pod podrážky.dr.MENGELE píše:rano som si zapol televizor a počul som to.božský majkl to sice nebol ale aspon nejaký malý miniprofil alebo co by si trebars na čt2 zaslúžil
Gary byl VÝJIMEČNÝ PAN MUZIKANT a zaslouží si úctu tak nesrovnávej
No tak, pehve... myslím, že to dr. myslel právě takhle - resp. trochu ironicky...
tzn. že AČKOLI Gary nebyl "božský majkl" (IMHO myšleno tak slavný a veřejně známý) zasloužil by si víc pozornosti... protože je pravda, že v médiích po něm pomalu neštěknul pes

tzn. že AČKOLI Gary nebyl "božský majkl" (IMHO myšleno tak slavný a veřejně známý) zasloužil by si víc pozornosti... protože je pravda, že v médiích po něm pomalu neštěknul pes
-
dr.MENGELE
no asi ten moj cynizmus cez písanú formu nie je poznat.ako gitarista mam k obdivovaniu majkla dost daleko.ešte tak jeho gitaristku beremSadam.S píše:No tak, pehve... myslím, že to dr. myslel právě takhle - resp. trochu ironicky...
tzn. že AČKOLI Gary nebyl "božský majkl" (IMHO myšleno tak slavný a veřejně známý) zasloužil by si víc pozornosti... protože je pravda, že v médiích po něm pomalu neštěknul pes![]()
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
no joo..taky mě bude chybět 
srovnání s tím šaškem mě trošku zamrzelo tak pardoon
srovnání s tím šaškem mě trošku zamrzelo tak pardoon
-
John M. William
Mně taky, skládal skvělou muziku.. Nevíte, na co umřel? Četl jsem, že příčina je zatim neznámá..

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
A já jsem četl, že infarkt (nebo něco jinýho se srdcem - četl jsem to při hodině ruštiny na vesti.ru
)
tak trochu ucty i k MJ...sice to byl zejmena poslednich 15 let svyho zivota klaun, ale byl to muzikant a entertainer s talentem od boha. Nepreferujte nekoho jen pro to, ze hral na vas milovanej nastroj... koment "nesahal mu ani pod podrazky" je opravdu hodne scestny.pehve píše:tak majkl fakt nebyl :roll:protože ten *** mu nesahal ani pod podrážky.dr.MENGELE píše:rano som si zapol televizor a počul som to.božský majkl to sice nebol ale aspon nejaký malý miniprofil alebo co by si trebars na čt2 zaslúžil
Gary byl VÝJIMEČNÝ PAN MUZIKANT a zaslouží si úctu tak nesrovnávej
Hodilo by se to do několika jiných threadů, ale šoupnu to sem. Gary blues a kytary, co víc dodat....
Trochu pozdě, ale za mě máš bludišťákaholkoun píše: