Gary Moore

Vše o kapelách a hudebnících ...
Janko

Re: Gary Moore

Příspěvek od Janko »

:( Tragédie, já pevně doufal, že za námi ještě někdy přijede a já na něj konečně zajdu... Tolik večerů a nocí strávených s tvojí hudbou... Dnešek ale bude jiný :(
R.I.P. Gary, ať Tam mají dost strun a dobrou kytaru s aparátem :wink:
Ano, jsem nezkušený člověk, který má možná zkreslené představy, ale to jen díky chybným informacím. Jestli si myslíte, že jsou chybné, pak mne opravte, budu jen rád, když se přiučím :-)
Joe DiMaggio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joe DiMaggio »

A jako by to nebylo málo, tak odešel i Pavel Vondruška.. taky RIP
2001 Ibanez RG550EX (EVO /Ibanez S1/EVO)
2007 Apollo DST-100
2009 akustika Sounder;
Roland Micro-Cube 2W; Gallistrings 0.9 EG Extra Light; Ernie Ball Hybrid; Dunlop Tortex 1.14 mm
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Škoda ho. Měl jsem jeho muziku rád. Naštěstí tady tý muziky po sobě zanechal dost, aby se na něj nazapomnělo.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

EDIT: jsem to tu hodil než jsem to doposlouchal a ty jeho improvizace se mi v tom nelíbí...
Eizor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eizor »

tak.. nechť započne vydělávání na smrti tak vynikajícího kytaristy :(
tady hraju teď KOSMONOPOL
dr.MENGELE

Příspěvek od dr.MENGELE »

rano som si zapol televizor a počul som to.božský majkl to sice nebol ale aspon nejaký malý miniprofil alebo co by si trebars na čt2 zaslúžil
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
pehve

Příspěvek od pehve »

dr.MENGELE píše:rano som si zapol televizor a počul som to.božský majkl to sice nebol ale aspon nejaký malý miniprofil alebo co by si trebars na čt2 zaslúžil
tak majkl fakt nebyl :roll:protože ten *** mu nesahal ani pod podrážky.
Gary byl VÝJIMEČNÝ PAN MUZIKANT a zaslouží si úctu tak nesrovnávej :x
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

No tak, pehve... myslím, že to dr. myslel právě takhle - resp. trochu ironicky...
tzn. že AČKOLI Gary nebyl "božský majkl" (IMHO myšleno tak slavný a veřejně známý) zasloužil by si víc pozornosti... protože je pravda, že v médiích po něm pomalu neštěknul pes :| :roll:
dr.MENGELE

Příspěvek od dr.MENGELE »

Sadam.S píše:No tak, pehve... myslím, že to dr. myslel právě takhle - resp. trochu ironicky...
tzn. že AČKOLI Gary nebyl "božský majkl" (IMHO myšleno tak slavný a veřejně známý) zasloužil by si víc pozornosti... protože je pravda, že v médiích po něm pomalu neštěknul pes :| :roll:
no asi ten moj cynizmus cez písanú formu nie je poznat.ako gitarista mam k obdivovaniu majkla dost daleko.ešte tak jeho gitaristku berem
preamp rocktron m axe,mesa bogie studio preamp,rocktron intelifex,marshall9100,2boxy roctron,1randall,korg pandora ,wah rocktron black cat,všetko to cez midi ovladane zoom 4040,gitary hohner a jedna zakazkova volná mutacia sgtomi iommy jay dee.atd
pehve

Příspěvek od pehve »

no joo..taky mě bude chybět :cry:
srovnání s tím šaškem mě trošku zamrzelo tak pardoon :)
John M. William

Příspěvek od John M. William »

Mně taky, skládal skvělou muziku.. Nevíte, na co umřel? Četl jsem, že příčina je zatim neznámá..
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

A já jsem četl, že infarkt (nebo něco jinýho se srdcem - četl jsem to při hodině ruštiny na vesti.ru :oops: )
holkoun

Příspěvek od holkoun »

pehve píše:
dr.MENGELE píše:rano som si zapol televizor a počul som to.božský majkl to sice nebol ale aspon nejaký malý miniprofil alebo co by si trebars na čt2 zaslúžil
tak majkl fakt nebyl :roll:protože ten *** mu nesahal ani pod podrážky.
Gary byl VÝJIMEČNÝ PAN MUZIKANT a zaslouží si úctu tak nesrovnávej :x
tak trochu ucty i k MJ...sice to byl zejmena poslednich 15 let svyho zivota klaun, ale byl to muzikant a entertainer s talentem od boha. Nepreferujte nekoho jen pro to, ze hral na vas milovanej nastroj... koment "nesahal mu ani pod podrazky" je opravdu hodne scestny.
huxd

Příspěvek od huxd »

Hodilo by se to do několika jiných threadů, ale šoupnu to sem. Gary blues a kytary, co víc dodat....
Gibson LP Special SC TV Yellowsize=70, Ibanez ARX320, Ibanez AFJ91 JLF - Jet Blue Burst Flat, FURCH D21 SO, Gretsch G9126 ACE Guitalele Natural, CORT Earth 70-12 NS, Kombo Fender G-DEC + Footswitch Fender MS4, DAW Samplitude Se9, Cubase 4 essential, M-Audio ozone, In-tone Guitar pro....
Obrázek
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

holkoun píše:
Trochu pozdě, ale za mě máš bludišťáka ;)
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“