Ruby
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ruby
woro: jasne, jak jinak... ted ale teda vyuziju zehlicky a laserovy tiskarny a nazehlim si to... kreslit to fixou je dosti na <->
Hodně budem někde...
jenom bacha ne kazda laserovka je nato vhodnaSUK píše:woro: jasne, jak jinak... ted ale teda vyuziju zehlicky a laserovy tiskarny a nazehlim si to... kreslit to fixou je dosti na <->
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

-
woro90-1
A myslíš že bys mi mohl něco vyleptnout? Necce se mi te sajrajt kupovat kvůli jednomu nebo dvěma plošňákům.SUK píše:woro: jasne, jak jinak... ted ale teda vyuziju zehlicky a laserovy tiskarny a nazehlim si to... kreslit to fixou je dosti na <->
Mně se osvědčilo si to natisknout, přežehlit a přetáhnout lihovkou. To funguje zaručeně a máš to úhledné.
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
woro: mam jeste asi tak 85% 200ml flasky, tak ti to klidne pritahnu... ja na leptani mam jenom takovou malou plastovou "nadobku"... leda ze by to bylo neco opravdu malyho (max asi 5x8 cm).
..to zase budu mit mesic hnedy prsty, aaa
core88: ktera laserovka je na to nevhodna? Laserovky, pokud teda neni nejaka novinka, vzdycky ten toner "nazehlej" na papir za tepla. Takze bude vhodna kazda laserovka. Spis papiry existujou nevhodny, na tohle rikaj vsude ze pouzivat lesklej papir = vytisknout, poradne zazehlit, ponorit do vody, sundat... leptat... videl jsem par fotek a videi a vetsinou byli docela dost uspesni....
..to zase budu mit mesic hnedy prsty, aaa
core88: ktera laserovka je na to nevhodna? Laserovky, pokud teda neni nejaka novinka, vzdycky ten toner "nazehlej" na papir za tepla. Takze bude vhodna kazda laserovka. Spis papiry existujou nevhodny, na tohle rikaj vsude ze pouzivat lesklej papir = vytisknout, poradne zazehlit, ponorit do vody, sundat... leptat... videl jsem par fotek a videi a vetsinou byli docela dost uspesni....
Hodně budem někde...
nekery laserovky maj jeste moznost nasteveni doby zapejkani a mnozstny nanasenyho toneru. tata si koupil laserovku (nakej xerox) tak sem si rek ze to vyzkousim . vrazil sem tam modrou folii ta projela tiskarnou vohode . ale pri pohledu na natistenej vzor bylo vydet ze je neco spatne. kdyz sem to dal proti svetlu tak to prosvytalo a kolem toho vzoru byl jakoby rozsipanej toner a neslo to vubec nazehlit . pak sem jeste zkousel takovy ta barevny papiry co maj na jedny strane lepidlo jako je na postovni znamce .SUK píše: core88: ktera laserovka je na to nevhodna? Laserovky, pokud teda neni nejaka novinka, vzdycky ten toner "nazehlej" na papir za tepla. Takze bude vhodna kazda laserovka. Spis papiry existujou nevhodny, na tohle rikaj vsude ze pouzivat lesklej papir = vytisknout, poradne zazehlit, ponorit do vody, sundat... leptat... videl jsem par fotek a videi a vetsinou byli docela dost uspesni....
tady byl uz vzor ostrej ale nesel nazehlit . byla tam mala vrstva toneru .tak se to pri sundavani trhalo . vreklamce sem se na to ptal a tam mi rekli ze se naty tiskarne musi nastavyt delsi doba zapejkani a aby tam toho toneru to davalo vyc...... tak sem si to nechal natisknout v reklamce a je to v pohode. netvrdim ze to nejde ale jen pisu vlastni zkusenost

- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Z tvojeho prispevku jsem pochopil, jakoze nektery laserovky jsou natolik odlisny, ze to vubec nejde... ono jde asi jen o nastaveni... no, zitra uvidime, ako to dopadne
papiry snad drahy nejsou, tisk asi za 1czk/stranka... takze v pohode...
Hodně budem někde...
odlisny ne . je to jen o tom nastaveni. tata ma nakou obycejnou barevnou laserovku za 5k a ta umi jen tisknout a nema zadny nastaveni rychlosti a sytosti. takže je pro tuten účel nepoužitelná.SUK píše:Z tvojeho prispevku jsem pochopil, jakoze nektery laserovky jsou natolik odlisny, ze to vubec nejde... ono jde asi jen o nastaveni... no, zitra uvidime, ako to dopadnepapiry snad drahy nejsou, tisk asi za 1czk/stranka... takze v pohode...

- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Tak, dneska to mozna uz i otestuju(to nazehlovani)... zrovna si jdu pro vrtacku (v GME maj nejakou pomerne levnou
) )
jinak, ta LM386 je docela neznicitelnej cip
Prave se mi povedlo to zasunout o pin vedle... rozehral jsem to tak, ze jsem si o ni spalil prst... ale stale hraje... no, a pak se mi spicka audiokonektoru dotkla napajeciho konektoru, takze se odpalila ta BC245... ktera prekvapive taky nevydrzi malo 
jinak, ta LM386 je docela neznicitelnej cip
Hodně budem někde...
Hojas,
potřebuju poradit mám doma spájenýho rubyho všechno přesně udělané a překontrolované akorát tam mám tranzistor 2n3819 a zvuk je absolutně neposlouchatelný pořád je to strašně přebuzený a jenom to drnčí ,reprák je 10 watovej, takže tam by nebyl problém jinak vše ostatní podle schémata.
Díky za rady...
potřebuju poradit mám doma spájenýho rubyho všechno přesně udělané a překontrolované akorát tam mám tranzistor 2n3819 a zvuk je absolutně neposlouchatelný pořád je to strašně přebuzený a jenom to drnčí ,reprák je 10 watovej, takže tam by nebyl problém jinak vše ostatní podle schémata.
Díky za rady...
dal si tam ten tranzistor správně ? J201 a 2n3819 nejam stejně poskládaný vývodyBilly Joe píše:Hojas,
Díky za rady...
J201

2n3819

zkus ty spoje všechny znovu pořádně propájet jestli tam někde není studeňák....a máš tu 386ku v patici? jestli ne mohla se třeba poškodit při pájeníBilly Joe píše:JJ, mám to daný správně, jelikož ten první jsem odpálil tak u druhýho kousku už jsem si dával pozor.
Jinak jedu na 12V a pořád to strašně chrochtá ( klidně to můžu nahrát )...
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
[/quote]
zkus ty spoje všechny znovu pořádně propájet jestli tam někde není studeňák....a máš tu 386ku v patici? jestli ne mohla se třeba poškodit při pájení[/quote]
JJ, v patici ji mám vydává to jakoby strašně přebuzený zvuk a lupe v tom ( praská ), reprák je novej všechny ostatní díly...
zkus ty spoje všechny znovu pořádně propájet jestli tam někde není studeňák....a máš tu 386ku v patici? jestli ne mohla se třeba poškodit při pájení[/quote]
JJ, v patici ji mám vydává to jakoby strašně přebuzený zvuk a lupe v tom ( praská ), reprák je novej všechny ostatní díly...
tak chyba ude asi někde jinde . hele zkus to vyfotit jestli tam neni nějakej kix .

Tak jsem hodil ten zvuk na uložto tak snadno to aspoň někdo přehraje je to z mobilu ...
http://www.uloz.to/7847137/a13-02-11-19-27-amr
Jěště mě napadlo nemůže to být způsobeno nestíněným 10 cm dlouhýma přivodama potenciometrů ?
JInak foto se mi nepovedlo ani jedno, aby byl vidět dobře plošnák, ale prohlížel jsem to lupou a vše je ok...
http://www.uloz.to/7847137/a13-02-11-19-27-amr
Jěště mě napadlo nemůže to být způsobeno nestíněným 10 cm dlouhýma přivodama potenciometrů ?
JInak foto se mi nepovedlo ani jedno, aby byl vidět dobře plošnák, ale prohlížel jsem to lupou a vše je ok...
ten plošnák si dělal podle toho co byl runoffgroove.com nebo si si ho kreslil sám . podle zvuku to vypadá jako když tam jde malý napětí ale když si řikal že to krmíš na 12V . zkus to schválně píchnout na 9v baterku jak se to bude chovat.dlouhejma drátama to nebude to by slyšet brum ale pořád. neprohodil si někde nějakou součástku ?

Pardon jestli už to tady bylo řešeno chci se zeptat kolika watový reprák na to zhruba naroubovovat aby to bylo v normě ? díky
IBANEZ S 320
IBANEZ RGDIX7MPB-SBB
Rockwell Red Trip Duo 120 W
Home made portovaná 212
Celestion G12H 100 -sériově- Celestion G12V60
Proměnné množství krabiček "co se vejde"
Akustiky, španělky.........
IBANEZ RGDIX7MPB-SBB
Rockwell Red Trip Duo 120 W
Home made portovaná 212
Celestion G12H 100 -sériově- Celestion G12V60
Proměnné množství krabiček "co se vejde"
Akustiky, španělky.........
no já mám zkušenost že ta slabší verze (0,5w) hrála už s 1W reprem dost naprd - cca 2, 3 watty uz okMíra píše:Pardon jestli už to tady bylo řešeno chci se zeptat kolika watový reprák na to zhruba naroubovovat aby to bylo v normě ? díky
jinak poslední verze co sem dělal měla 5w repráček z rumunskýho lapovýho rádia (od mmjuze díky mimochodem) a s tím to hrálo pěkně. bohužel už je ruby zas rozebraný
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net