Pomoc pro začátečníka
Pravidla fóra
Re: Pomoc pro začátečníka
Tojo, jenže já jsem lempl, ale díky moc 
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Ale s takovou se daleko nedostaneš. Možná by chtělo trochu přehodonotit priorityproteus píše:jenže já jsem lempl
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Myslel jsem to s tím tremolem, nikdy jsem to nedělal a mám z toho strach. Jinak naladit umít
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zaneseš na seřízení někam ke kytaráři, budeš mu při tom koukat pod ruce a příště si to uděláš sámproteus píše:Myslel jsem to s tím tremolem, nikdy jsem to nedělal a mám z toho strach. Jinak naladit umít
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
Oki takže lepší g250 než ten ibanez?
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě jo
Ten Orange mám doma, sice 20CR a zvukově mi přijde hodně dobrý,ale tak každému se může líbit jiný zvukMrB14ck píše:ten orange je zvukově průser...
jestli chceš univerzalitu tak kup roland cube 15X nebo i 20x nebo 30x
jestli chceš jeden pořádnej zvuk tak si kup (nebo raději nech od někoho postavit) 5W lampičku...
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
já mám rád klasickej zvuk lampovejch orange ale tohle je prostě šumák - sorry ale za tu cenu se dá pořídit mnohem líp...tadeasp píše:Ten Orange mám doma, sice 20CR a zvukově mi přijde hodně dobrý,ale tak každému se může líbit jiný zvukMrB14ck píše:ten orange je zvukově průser...
jestli chceš jeden pořádnej zvuk tak si kup (nebo raději nech od někoho postavit) 5W lampičku...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
určitě dá, u mě to byla prostě láska na první pohled a poslech tak jsem ho hned vzalMrB14ck píše:já mám rád klasickej zvuk lampovejch orange ale tohle je prostě šumák - sorry ale za tu cenu se dá pořídit mnohem líp...tadeasp píše:Ten Orange mám doma, sice 20CR a zvukově mi přijde hodně dobrý,ale tak každému se může líbit jiný zvukMrB14ck píše:ten orange je zvukově průser...
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
a co si myslíte o tomto setu http://www.musiccenter.cz/Ibanez-GRX70D ... m/:3:26833 , bude mi to stačit na domácí hraní?
jedním slovem: hroznýproteus píše:a co si myslíte o tomto setu http://www.musiccenter.cz/Ibanez-GRX70D ... m/:3:26833 , bude mi to stačit na domácí hraní?
na domácí hraní by ti to stačilo ale až trochu pokročíš v hledání zvuku tak si budeš rvát vlasy
ta kytara by ještě šla ale to kombo je průs*r...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Vy ste mu kluci nějak zazdili tu M200, já si myslím, že zrovna ta by pro kolegu mohla být ta pravá, zvuk, i když tu definici PRSaři nemají rádi, prostě má mezi tím LP a stratem, sou to vesměs dobrý kousky (byl sem z nich rozhodně daleko míň rozpačitej než z Xovejch řad - akorát zbrousit lože krku, usazení je pod blbým úhlem, ale to u všech) a je "jednoduchá" na provoz... s tremolem se dá naučit fungovat, než sem si ho sám nepořídil, tak sem taky tvrdil, že se to blbě ladí atp., ale přece, do první kytary bych to necpal...
Když jde o kombo, tak já sem neústupnej z FW15R, i když rolandy znám víc než dobře...
O tom kytarovým setu se doufám nemusíme ani bavit, myslel si to jako vtip že?
Když jde o kombo, tak já sem neústupnej z FW15R, i když rolandy znám víc než dobře...
O tom kytarovým setu se doufám nemusíme ani bavit, myslel si to jako vtip že?
-
woro90-1
Připadá mi že takhle to mají téměř všichni zdejší odpůrci tremolmycountry píše: než sem si ho sám nepořídil, tak sem taky tvrdil, že se to blbě ladí atp.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, já nevím mám rád svůj fixedworo90-1 píše:Připadá mi že takhle to mají téměř všichni zdejší odpůrci tremolmycountry píše: než sem si ho sám nepořídil, tak sem taky tvrdil, že se to blbě ladí atp.Stačí ho mít a zkusit to s ním a ono to najednou není tak hrozné jak se tu píše
Souhlasworo90-1 píše:Připadá mi že takhle to mají téměř všichni zdejší odpůrci tremolmycountry píše: než sem si ho sám nepořídil, tak sem taky tvrdil, že se to blbě ladí atp.Stačí ho mít a zkusit to s ním a ono to najednou není tak hrozné jak se tu píše
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Ahoj, Zatím jsem hrál 6 roků na akustiku, ale teď bych chtěl vyzkoušet i elektriku. Už jsem skoro rozhodnutý, ale potřeboval bych ujistit, že jsem vybral správně
Rozhoduju se mezi dvuma Squier Standard Stratocaster, rozdíl je jen (pokud se nepletu) v barvě (na té mě vůbec nezáleží) a ve snímačích (nevím, jestli je lepší HSS nebo SSS, když s ní chci hrát téměř všechny styly):
http://www.muzikant.cz/kytary-6/akustic ... -30343.php
http://kytary.cz/squier-standard-strato ... /HN021533/
Kombo mám vybrané toto: http://kytary.cz/fender-mustang-i/HN114170/
Napište, prosím, která z nich je lepší, a případné návrhy na něco kvalitnějšího v této cenové kategorii (dražší už si nemožu dovoli) budou vítány
Rozhoduju se mezi dvuma Squier Standard Stratocaster, rozdíl je jen (pokud se nepletu) v barvě (na té mě vůbec nezáleží) a ve snímačích (nevím, jestli je lepší HSS nebo SSS, když s ní chci hrát téměř všechny styly):
http://www.muzikant.cz/kytary-6/akustic ... -30343.php
http://kytary.cz/squier-standard-strato ... /HN021533/
Kombo mám vybrané toto: http://kytary.cz/fender-mustang-i/HN114170/
Napište, prosím, která z nich je lepší, a případné návrhy na něco kvalitnějšího v této cenové kategorii (dražší už si nemožu dovoli) budou vítány
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
HSS je přece jen univerzálnější, jestli chceš hrát od každého trochu bral bych tohle...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Přikláním se k Mjklovi
Rozhodně H-S-S je na různorodost stylů lepší. Jenom se zeptám, o bazaru jsi nepřemýšlel? Za 6 000 se tam dají pořídit krásné kytary. 
šel bych do kytary z bazaru a kombo když už toho mustanga, tak Mustang II , tam už je 12tka reprak.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Zdravím
jsem začátečník v hraní na kytaru, hrál jsem na španělu ale uvažuji o koupi el. kytary. Hrát bych chtěl hard rock a hlavně metal (od Iron Maiden po Cannibal Corpse
) a chtěl bych se zeptat co říkáte na tenhle set... jsem úplný začátečník. Předem děkuji
http://www.audiotek.cz/product-41154-ib ... lack-night
jsem začátečník v hraní na kytaru, hrál jsem na španělu ale uvažuji o koupi el. kytary. Hrát bych chtěl hard rock a hlavně metal (od Iron Maiden po Cannibal Corpse
http://www.audiotek.cz/product-41154-ib ... lack-night