Sonar ulozit MIDI
Pravidla fóra
Sonar ulozit MIDI
Vytvorim v Sonaru Cakewalk MIDI muziku ale nejde mi to exportovat do midu nevíte jak na to
Re: Sonar ulozit MIDI
Jestli si to dobře pamatuju, jde to přes "Soubor"/"Uložit jako" (File/Save as...) a "uložit jako typ" - vybere se MIDI format 0 nebo 1 (formát 0 by měl údajně všechny stopy smíchat do jedné a 1 zachovat MIDI tracky oddělené, ale moc se mi to nepotvrdilo - asi je to celkem jedno).
neexportuj. ukladej jako... (edit: Volvox byl rychlejsi
)
Mám takovej problém. V Sonaru LE uložím skladbu v midi a v tom uloženém midi mi to rozhodí jednotlivé stopy. Bicí třeba hrají o čtvrt taktu napřed a podobně. V projektu sonaru je to v pořádku, ale s tím midi si nevím rady.
Věděl by někdo co dělám špatně?
Věděl by někdo co dělám špatně?
- Microdesignum
- Kontaktovat uživatele:
Zkus si ten MIDI soubor znovu otevřít v Sonaru a podívat se na něj v Event List View nebo v Piano Roll View. Z toho by se dalo poznat, v jakém časování jsou seřazená MIDI data. Pokud to hraje správně, tak problém bude jinde než v uložení do MIDI.
MIDI ovladače Microdesignum pomáhají k pohodlnému ovládání hudební techniky.
www.microdesignum.cz
www.microdesignum.cz
Díky moc už jsem to vyřešil (teda obešel). Já jsem totiž potřeboval otevřít midi, upravit a znovu uložit. Když to udělám tak jak jsem to teď popsal, tak je vše v pořádku. Ale já jsem původně to midi "neotvíral" ale "importoval" a pak to blblo jak jsem popsal výše.
Každopádně rady podívat se do těch dvou "listů" jsou pro mě cenné. Jako kterékoli jiné pro začátečníka. Ještě jednou díky.
Každopádně rady podívat se do těch dvou "listů" jsou pro mě cenné. Jako kterékoli jiné pro začátečníka. Ještě jednou díky.