Sonar ulozit MIDI

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
honzik30

Sonar ulozit MIDI

Příspěvek od honzik30 »

Vytvorim v Sonaru Cakewalk MIDI muziku ale nejde mi to exportovat do midu nevíte jak na to
Volvox

Re: Sonar ulozit MIDI

Příspěvek od Volvox »

Jestli si to dobře pamatuju, jde to přes "Soubor"/"Uložit jako" (File/Save as...) a "uložit jako typ" - vybere se MIDI format 0 nebo 1 (formát 0 by měl údajně všechny stopy smíchat do jedné a 1 zachovat MIDI tracky oddělené, ale moc se mi to nepotvrdilo - asi je to celkem jedno).
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

neexportuj. ukladej jako... (edit: Volvox byl rychlejsi :) )
vlastas

Příspěvek od vlastas »

Mám takovej problém. V Sonaru LE uložím skladbu v midi a v tom uloženém midi mi to rozhodí jednotlivé stopy. Bicí třeba hrají o čtvrt taktu napřed a podobně. V projektu sonaru je to v pořádku, ale s tím midi si nevím rady.

Věděl by někdo co dělám špatně?
Microdesignum
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Microdesignum »

Zkus si ten MIDI soubor znovu otevřít v Sonaru a podívat se na něj v Event List View nebo v Piano Roll View. Z toho by se dalo poznat, v jakém časování jsou seřazená MIDI data. Pokud to hraje správně, tak problém bude jinde než v uložení do MIDI.
MIDI ovladače Microdesignum pomáhají k pohodlnému ovládání hudební techniky.
www.microdesignum.cz
vlastas

Příspěvek od vlastas »

Díky moc už jsem to vyřešil (teda obešel). Já jsem totiž potřeboval otevřít midi, upravit a znovu uložit. Když to udělám tak jak jsem to teď popsal, tak je vše v pořádku. Ale já jsem původně to midi "neotvíral" ale "importoval" a pak to blblo jak jsem popsal výše.

Každopádně rady podívat se do těch dvou "listů" jsou pro mě cenné. Jako kterékoli jiné pro začátečníka. Ještě jednou díky.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“