budu kupovat tuto kytaru ale jsem bohužel odkázán na pouze na eshop, a tak žádám ty kteří tuto kytaru mají doma tak aby mi ji vyfotili pokud je to možný, rozhoduju se mezi provedením V100CS (cherry S/Burst) a V100HB (flame honeyburst). Kytara mi na pár let zůstane tak vybírám pečlivě
Vintage V100
Pravidla fóra
Vintage V100
Zdravim,
budu kupovat tuto kytaru ale jsem bohužel odkázán na pouze na eshop, a tak žádám ty kteří tuto kytaru mají doma tak aby mi ji vyfotili pokud je to možný, rozhoduju se mezi provedením V100CS (cherry S/Burst) a V100HB (flame honeyburst). Kytara mi na pár let zůstane tak vybírám pečlivě
Re: Vintage V100
sice jsem měl Gold topa...ale můžu říct, že bych bral Honey burst protože je fakt náááááádhernej...viděl jsem ho na vlastní oči...Cherry burst je sice pěknej a klasika, ale HB je nářez 
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Taky kupuju přez eshop, ale Ice tea provedení, hrál sem na ni u kámoše a řikal, že je to velmi kvalitní kytara a za tu cenu ti vydrží dlouho.
cihiman : Nerob odrby ten HB a IT čo si dal je Gibson, Vintage hentak vobec nevyzera
Tu je HB čo som mal ja
http://i326.photobucket.com/albums/k402 ... C01551.jpg
http://i326.photobucket.com/albums/k402 ... C01550.jpg
Tu je HB čo som mal ja
http://i326.photobucket.com/albums/k402 ... C01551.jpg
http://i326.photobucket.com/albums/k402 ... C01550.jpg
To sou první obrázky z googlu při zadání Vintage V100 HB tak nevim.
http://media.photobucket.com/image/Vint ... edtea1.jpg
tohle je IT, ale ta HB od kuboga je to co jsem presne chtel takze jsem rozhodnutcihiman1 píše:To sou první obrázky z googlu při zadání Vintage V100 HB tak nevim.
Zdarec, zrovna jednu z kytar vintage prodávám, je to černý les paul (Vintage V100BB), v případě zájmu se můžeš klidně ozvat (samozřejmě nezávazně)
:) Rád zodpovím jakýkoliv dotaz 
A co říkáte na VINTAGE V100AFD Paradise?
http://www.hudebniraj.cz/kytary/elektri ... ric-guitar
Já žeru Slashe takže se mi i kytara moc líbí, ale za 10 000 je asi lepší koupit si bazarovej epiphone les paul custom.
Já žeru Slashe takže se mi i kytara moc líbí, ale za 10 000 je asi lepší koupit si bazarovej epiphone les paul custom.
Kytary: Vintage V100TSB, Ashton D25 CEQ WRS, španělka
Kytarové kombo: Roland Cube 30x
Baskytara: Cort B5 OPN
Basové kombo: Gallien Krueger 400RB III
Multiefekt: Zoom G2.1Nu
Software: Ardour3, TuxGuitar, Calf-plugins, Hydrogen, Audacity
pěkná, ale oproti jinejm V100 to bude rozdíl jen v topu a zámkách, možná ladících mechanikách...pokud se nebráníš bazaru tak bych tohle vůbec neřešilHEKTOR píše:A co říkáte na VINTAGE V100AFD Paradise?
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
No nevím proč je ta cena nasazená tak vysoko, když jsou tam jenom jiné zámky no. Jinak tenhle top vypadá moc pěkně.
A co lidi říkaj na tu Epinu custom?
hele neni nasazená o toilk vejš než normální V100 a ten rozdíl budou právě zámky, top a podle pohledu to má jiný ladící mechaniky...soldi3r píše:No nevím proč je ta cena nasazená tak vysoko, když jsou tam jenom jiné zámky no. Jinak tenhle top vypadá moc pěkně.
Epi custom pokud neni tzv. "mrtvá" tak je lepší než tyhle V100, ale nová taky stojí víc no...pokud je ale z bazaru tak neni důvod ji nevzít pokud hraje
Bazarovou? Ta se sežene těžko když se prodává jen v 1 e-shopu (i když možná že za rok bude už taky všude). Nicméně si stejně myslím, že epi lp custom bude o dost zvukově lepší a proto výhledově uvažuji spíš nad její koupí. A pokud bych si do ní (ještě více výhledověji) dal slashovy seymour duncany tak by to mohlo bejt dost dobrý dělo.loos píše:pěkná, ale oproti jinejm V100 to bude rozdíl jen v topu a zámkách, možná ladících mechanikách...pokud se nebráníš bazaru tak bych tohle vůbec neřešilHEKTOR píše:A co říkáte na VINTAGE V100AFD Paradise?
to s tim bazarem jsem právě myslel na tu Epinu, že ta pokud by byla z bazáče (a to není problém sehnat) tak je lepší volba než tohle...HEKTOR píše:Bazarovou? Ta se sežene těžko když se prodává jen v 1 e-shopu (i když možná že za rok bude už taky všude). Nicméně si stejně myslím, že epi lp custom bude o dost zvukově lepší a proto výhledově uvažuji spíš nad její koupí. A pokud bych si do ní (ještě více výhledověji) dal slashovy seymour duncany tak by to mohlo bejt dost dobrý dělo.loos píše:pěkná, ale oproti jinejm V100 to bude rozdíl jen v topu a zámkách, možná ladících mechanikách...pokud se nebráníš bazaru tak bych tohle vůbec neřešilHEKTOR píše:A co říkáte na VINTAGE V100AFD Paradise?
Právě to je i můj názor 
taky souhlasim s tim podívat se po nějaké Epině. Na bazaru se dá vybrat. Teď můj názor a zkušenost s kytarama Vintage. Měl sem k té značce určité sympatie když pricházela na náš trh. Je to tuším tak 4 roky zpátky..přesně nevím. Co vím, že měli stánek tenkrát ještě na Huvelu, byl tam docela frmol. Ty 4 LP co tam měli sem zkusil přes lampovýho Kustoma a docela sem se divil jak to hraje. Navíc za skoro poloviční cenu co stál Epiphone. Bohužel skoro všechny další kusy co sem měl poté v ruce už taková sláva nebyla, a skoro bych řekl že ta nejdražší byla ta nejhorší. V přímém porovnání LP kopií cca 14 dní zpátky sem vedle sebe měl 3 jiné značky a to Tokai (china ne japan) x Epiphone LP Tribute 60s x Vintage V100. Tokai bych dal asi na první místo hlavně i kvůli poměru zvuk/cena, pak Epi hrála dobře ale cena už byla někde jinde a Vintage byl "opět" nepřesvědčivej - nevim jestli mam smůlu na horší kusy a nebo je chyba u Vintage ale každopádně si nemyslim ( tady na foru to pár jedinců dost sebevědomě psalo), že Vintage dělá nejlepší kopie LP co se u nás dají sehnat. toť můj názor
))
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
Tak s timhle celkem souhlasim.McPhisto píše:taky souhlasim s tim podívat se po nějaké Epině. Na bazaru se dá vybrat. Teď můj názor a zkušenost s kytarama Vintage. Měl sem k té značce určité sympatie když pricházela na náš trh. Je to tuším tak 4 roky zpátky..přesně nevím. Co vím, že měli stánek tenkrát ještě na Huvelu, byl tam docela frmol. Ty 4 LP co tam měli sem zkusil přes lampovýho Kustoma a docela sem se divil jak to hraje. Navíc za skoro poloviční cenu co stál Epiphone. Bohužel skoro všechny další kusy co sem měl poté v ruce už taková sláva nebyla, a skoro bych řekl že ta nejdražší byla ta nejhorší. V přímém porovnání LP kopií cca 14 dní zpátky sem vedle sebe měl 3 jiné značky a to Tokai (china ne japan) x Epiphone LP Tribute 60s x Vintage V100. Tokai bych dal asi na první místo hlavně i kvůli poměru zvuk/cena, pak Epi hrála dobře ale cena už byla někde jinde a Vintage byl "opět" nepřesvědčivej - nevim jestli mam smůlu na horší kusy a nebo je chyba u Vintage ale každopádně si nemyslim ( tady na foru to pár jedinců dost sebevědomě psalo), že Vintage dělá nejlepší kopie LP co se u nás dají sehnat. toť můj názor))
- 60'Rock_N'_Roll
muzu Vám nabídnout mojí kytaru Les Paul.
Kytara má vyměněné snímače, takze budete mít lepší zvuk nez z těch bězných snímačů Seymour Duncan SH 55, Gibson BurstBucker II. můj email je s.kukac@seznam.cz , tak mi kdyztak napište! a já Vám reknu více info o ní
Kytara má vyměněné snímače, takze budete mít lepší zvuk nez z těch bězných snímačů Seymour Duncan SH 55, Gibson BurstBucker II. můj email je s.kukac@seznam.cz , tak mi kdyztak napište! a já Vám reknu více info o ní
Hele já myslim, že máš "štěstí" na špatný kousky nebo co...já teda nechci tvrdit, jak je to super kytara, ale moje zkušenosti jsou dobrý a ty LP jsou co jsem měl tu čest fakt povedenýMcPhisto píše:taky souhlasim s tim podívat se po nějaké Epině. Na bazaru se dá vybrat. Teď můj názor a zkušenost s kytarama Vintage. Měl sem k té značce určité sympatie když pricházela na náš trh. Je to tuším tak 4 roky zpátky..přesně nevím. Co vím, že měli stánek tenkrát ještě na Huvelu, byl tam docela frmol. Ty 4 LP co tam měli sem zkusil přes lampovýho Kustoma a docela sem se divil jak to hraje. Navíc za skoro poloviční cenu co stál Epiphone. Bohužel skoro všechny další kusy co sem měl poté v ruce už taková sláva nebyla, a skoro bych řekl že ta nejdražší byla ta nejhorší. V přímém porovnání LP kopií cca 14 dní zpátky sem vedle sebe měl 3 jiné značky a to Tokai (china ne japan) x Epiphone LP Tribute 60s x Vintage V100. Tokai bych dal asi na první místo hlavně i kvůli poměru zvuk/cena, pak Epi hrála dobře ale cena už byla někde jinde a Vintage byl "opět" nepřesvědčivej - nevim jestli mam smůlu na horší kusy a nebo je chyba u Vintage ale každopádně si nemyslim ( tady na foru to pár jedinců dost sebevědomě psalo), že Vintage dělá nejlepší kopie LP co se u nás dají sehnat. toť můj názor))
to loos : no možný je dneska všechno
třeba se na mě někdy usměje štěstí a dobrej kousek se mi do ruky dostane a nebo sem možná hluchej
..každopádně u Epiphonek se mi tohle tolikrát nestalo
tim zase nechci říct, že sou Epiny nejvíc supr..
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.