Vintage V100

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
soldi3r

Vintage V100

Příspěvek od soldi3r »

Zdravim,

budu kupovat tuto kytaru ale jsem bohužel odkázán na pouze na eshop, a tak žádám ty kteří tuto kytaru mají doma tak aby mi ji vyfotili pokud je to možný, rozhoduju se mezi provedením V100CS (cherry S/Burst) a V100HB (flame honeyburst). Kytara mi na pár let zůstane tak vybírám pečlivě :)
loos

Re: Vintage V100

Příspěvek od loos »

sice jsem měl Gold topa...ale můžu říct, že bych bral Honey burst protože je fakt náááááádhernej...viděl jsem ho na vlastní oči...Cherry burst je sice pěknej a klasika, ale HB je nářez :mrgreen:
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
cihiman1

Příspěvek od cihiman1 »

Taky kupuju přez eshop, ale Ice tea provedení, hrál sem na ni u kámoše a řikal, že je to velmi kvalitní kytara a za tu cenu ti vydrží dlouho.
kubog

Příspěvek od kubog »

cihiman : Nerob odrby ten HB a IT čo si dal je Gibson, Vintage hentak vobec nevyzera :roll:

Tu je HB čo som mal ja

http://i326.photobucket.com/albums/k402 ... C01551.jpg

http://i326.photobucket.com/albums/k402 ... C01550.jpg
cihiman1

Příspěvek od cihiman1 »

To sou první obrázky z googlu při zadání Vintage V100 HB tak nevim.

http://media.photobucket.com/image/Vint ... edtea1.jpg
soldi3r

Příspěvek od soldi3r »

cihiman1 píše:To sou první obrázky z googlu při zadání Vintage V100 HB tak nevim.

http://media.photobucket.com/image/Vint ... edtea1.jpg
tohle je IT, ale ta HB od kuboga je to co jsem presne chtel takze jsem rozhodnut :) diky
steenyxxx

Příspěvek od steenyxxx »

Zdarec, zrovna jednu z kytar vintage prodávám, je to černý les paul (Vintage V100BB), v případě zájmu se můžeš klidně ozvat (samozřejmě nezávazně) :):) Rád zodpovím jakýkoliv dotaz :)
HEKTOR

Příspěvek od HEKTOR »

A co říkáte na VINTAGE V100AFD Paradise?

http://www.hudebniraj.cz/kytary/elektri ... ric-guitar

Já žeru Slashe takže se mi i kytara moc líbí, ale za 10 000 je asi lepší koupit si bazarovej epiphone les paul custom.
Kytary: Vintage V100TSB, Ashton D25 CEQ WRS, španělka
Kytarové kombo: Roland Cube 30x
Baskytara: Cort B5 OPN
Basové kombo: Gallien Krueger 400RB III
Multiefekt: Zoom G2.1Nu
Software: Ardour3, TuxGuitar, Calf-plugins, Hydrogen, Audacity
loos

Příspěvek od loos »

HEKTOR píše:A co říkáte na VINTAGE V100AFD Paradise?

Já žeru Slashe takže se mi i kytara moc líbí, ale za 10 000 je asi lepší koupit si bazarovej epiphone les paul custom.
pěkná, ale oproti jinejm V100 to bude rozdíl jen v topu a zámkách, možná ladících mechanikách...pokud se nebráníš bazaru tak bych tohle vůbec neřešil :wink:
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
soldi3r

Příspěvek od soldi3r »

No nevím proč je ta cena nasazená tak vysoko, když jsou tam jenom jiné zámky no. Jinak tenhle top vypadá moc pěkně.
A co lidi říkaj na tu Epinu custom?
loos

Příspěvek od loos »

soldi3r píše:No nevím proč je ta cena nasazená tak vysoko, když jsou tam jenom jiné zámky no. Jinak tenhle top vypadá moc pěkně.
A co lidi říkaj na tu Epinu custom?
hele neni nasazená o toilk vejš než normální V100 a ten rozdíl budou právě zámky, top a podle pohledu to má jiný ladící mechaniky...
Epi custom pokud neni tzv. "mrtvá" tak je lepší než tyhle V100, ale nová taky stojí víc no...pokud je ale z bazaru tak neni důvod ji nevzít pokud hraje :idea:
HEKTOR

Příspěvek od HEKTOR »

loos píše:

pěkná, ale oproti jinejm V100 to bude rozdíl jen v topu a zámkách, možná ladících mechanikách...pokud se nebráníš bazaru tak bych tohle vůbec neřešil :wink:
Bazarovou? Ta se sežene těžko když se prodává jen v 1 e-shopu (i když možná že za rok bude už taky všude). Nicméně si stejně myslím, že epi lp custom bude o dost zvukově lepší a proto výhledově uvažuji spíš nad její koupí. A pokud bych si do ní (ještě více výhledověji) dal slashovy seymour duncany tak by to mohlo bejt dost dobrý dělo.
loos

Příspěvek od loos »

HEKTOR píše:
loos píše:

Bazarovou? Ta se sežene těžko když se prodává jen v 1 e-shopu (i když možná že za rok bude už taky všude). Nicméně si stejně myslím, že epi lp custom bude o dost zvukově lepší a proto výhledově uvažuji spíš nad její koupí. A pokud bych si do ní (ještě více výhledověji) dal slashovy seymour duncany tak by to mohlo bejt dost dobrý dělo.
to s tim bazarem jsem právě myslel na tu Epinu, že ta pokud by byla z bazáče (a to není problém sehnat) tak je lepší volba než tohle...
HEKTOR

Příspěvek od HEKTOR »

Právě to je i můj názor :D
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

taky souhlasim s tim podívat se po nějaké Epině. Na bazaru se dá vybrat. Teď můj názor a zkušenost s kytarama Vintage. Měl sem k té značce určité sympatie když pricházela na náš trh. Je to tuším tak 4 roky zpátky..přesně nevím. Co vím, že měli stánek tenkrát ještě na Huvelu, byl tam docela frmol. Ty 4 LP co tam měli sem zkusil přes lampovýho Kustoma a docela sem se divil jak to hraje. Navíc za skoro poloviční cenu co stál Epiphone. Bohužel skoro všechny další kusy co sem měl poté v ruce už taková sláva nebyla, a skoro bych řekl že ta nejdražší byla ta nejhorší. V přímém porovnání LP kopií cca 14 dní zpátky sem vedle sebe měl 3 jiné značky a to Tokai (china ne japan) x Epiphone LP Tribute 60s x Vintage V100. Tokai bych dal asi na první místo hlavně i kvůli poměru zvuk/cena, pak Epi hrála dobře ale cena už byla někde jinde a Vintage byl "opět" nepřesvědčivej - nevim jestli mam smůlu na horší kusy a nebo je chyba u Vintage ale každopádně si nemyslim ( tady na foru to pár jedinců dost sebevědomě psalo), že Vintage dělá nejlepší kopie LP co se u nás dají sehnat. toť můj názor :-)))
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
J.Page

Příspěvek od J.Page »

McPhisto píše:taky souhlasim s tim podívat se po nějaké Epině. Na bazaru se dá vybrat. Teď můj názor a zkušenost s kytarama Vintage. Měl sem k té značce určité sympatie když pricházela na náš trh. Je to tuším tak 4 roky zpátky..přesně nevím. Co vím, že měli stánek tenkrát ještě na Huvelu, byl tam docela frmol. Ty 4 LP co tam měli sem zkusil přes lampovýho Kustoma a docela sem se divil jak to hraje. Navíc za skoro poloviční cenu co stál Epiphone. Bohužel skoro všechny další kusy co sem měl poté v ruce už taková sláva nebyla, a skoro bych řekl že ta nejdražší byla ta nejhorší. V přímém porovnání LP kopií cca 14 dní zpátky sem vedle sebe měl 3 jiné značky a to Tokai (china ne japan) x Epiphone LP Tribute 60s x Vintage V100. Tokai bych dal asi na první místo hlavně i kvůli poměru zvuk/cena, pak Epi hrála dobře ale cena už byla někde jinde a Vintage byl "opět" nepřesvědčivej - nevim jestli mam smůlu na horší kusy a nebo je chyba u Vintage ale každopádně si nemyslim ( tady na foru to pár jedinců dost sebevědomě psalo), že Vintage dělá nejlepší kopie LP co se u nás dají sehnat. toť můj názor :-)))
Tak s timhle celkem souhlasim.
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

muzu Vám nabídnout mojí kytaru Les Paul.

Kytara má vyměněné snímače, takze budete mít lepší zvuk nez z těch bězných snímačů Seymour Duncan SH 55, Gibson BurstBucker II. můj email je s.kukac@seznam.cz , tak mi kdyztak napište! a já Vám reknu více info o ní
DSC05866.JPG
DSC05858.JPG
DSC05872.JPG
loos

Příspěvek od loos »

McPhisto píše:taky souhlasim s tim podívat se po nějaké Epině. Na bazaru se dá vybrat. Teď můj názor a zkušenost s kytarama Vintage. Měl sem k té značce určité sympatie když pricházela na náš trh. Je to tuším tak 4 roky zpátky..přesně nevím. Co vím, že měli stánek tenkrát ještě na Huvelu, byl tam docela frmol. Ty 4 LP co tam měli sem zkusil přes lampovýho Kustoma a docela sem se divil jak to hraje. Navíc za skoro poloviční cenu co stál Epiphone. Bohužel skoro všechny další kusy co sem měl poté v ruce už taková sláva nebyla, a skoro bych řekl že ta nejdražší byla ta nejhorší. V přímém porovnání LP kopií cca 14 dní zpátky sem vedle sebe měl 3 jiné značky a to Tokai (china ne japan) x Epiphone LP Tribute 60s x Vintage V100. Tokai bych dal asi na první místo hlavně i kvůli poměru zvuk/cena, pak Epi hrála dobře ale cena už byla někde jinde a Vintage byl "opět" nepřesvědčivej - nevim jestli mam smůlu na horší kusy a nebo je chyba u Vintage ale každopádně si nemyslim ( tady na foru to pár jedinců dost sebevědomě psalo), že Vintage dělá nejlepší kopie LP co se u nás dají sehnat. toť můj názor :-)))
Hele já myslim, že máš "štěstí" na špatný kousky nebo co...já teda nechci tvrdit, jak je to super kytara, ale moje zkušenosti jsou dobrý a ty LP jsou co jsem měl tu čest fakt povedený :wink:
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

to loos : no možný je dneska všechno :-D třeba se na mě někdy usměje štěstí a dobrej kousek se mi do ruky dostane a nebo sem možná hluchej :-)..každopádně u Epiphonek se mi tohle tolikrát nestalo ;-) tim zase nechci říct, že sou Epiny nejvíc supr..:-)
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“