Robotická ladička :-)

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

Robotická ladička :-)

Příspěvek od Kozanostra »

čus mrknětě na tohle zase sem jednou neměl co dělat tak sem jezdil na ebayi a našel sem tohle..... :lol:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... mot_widget

ale za ty prachy bych si to nekoupil to radši budu točit tim kolíkem nadosmrti... :D
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname :-)

http://mesa1.myminicity.com/
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Tak to je hustý. Ale taky naprosto zbytečný. :D
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

ja nekde videl robotickou mehcaniku, ktera si vse obstaravala sama.. a do uplne jineho ladeni umela kytaru preladit behem par vterin... taky sama udrzovala ladeni celou dobu.. cena kolem 20000 myslim.. ale uz nevim kde jsem ji videl... to ja bych ji klido bral :) ja ladeni nerad, ikdyz ladim tak obden, protoze me kytary krasne drzi ladeni nastesti
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Mě ladění nevadí, když basku nedávam do futrálu a nevozim jí všude možně, (změny teplot, možnost zavadit o dveře,...) tak vydrží klidně i tejden. I když znam blázny, co ladí pomalu po každý písničce i na koncertě :D
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
drStanek

Příspěvek od drStanek »

Já ladim tak jednou za půlroku :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) (teda pokud neni opravdu "HODNĚ" výrazně rozladěná ..... nebo pokud nani zrovna nehrál můj "šikovnej" bratr :lol: :lol: )
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)

"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."

"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

já mám zámky :lol:
ale i kdybych je neměl stejně bych si to nekoupil tohle je pro amíky který si neuměj ani otevřit ani flašu piva... :D
Marshall 1960A
Digitech RP 350

Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Tj pravda, kdysi jsem koukal na takovej vyfikundátor co se nasadil na lahev a normálně on sám ji otveřel, sice to bylo na kejbl (normálně do zásuvky), ale umělo to i otevírat konzervy a jiný věci, to byste čuměli :) tohle mi to trochu připomělo...
Jo když jsme u toho, už je to dávno, co několik českých hašišáků znuzených už nekonečným taháním vymyslelo pěknou fajfku s elektrickým ventilátorkem v oběhu, co do nich jen pěkně pumpoval matrošek aniž by se museli snažit... měli to fakt vychytaný, normálně spínač přidělaný hnědou lepící páskou k hubici celého monstra.... jediný na co nikdy nepřišli bylo jak to udělat, aby se to samo ládovalo a zapalovalo... mno držím jim palce...
Aneb lenosti zdar
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

Isachs píše:Tj pravda, kdysi jsem koukal na takovej vyfikundátor co se nasadil na lahev a normálně on sám ji otveřel, sice to bylo na kejbl (normálně do zásuvky), ale umělo to i otevírat konzervy a jiný věci, to byste čuměli :) tohle mi to trochu připomělo...
Jo když jsme u toho, už je to dávno, co několik českých hašišáků znuzených už nekonečným taháním vymyslelo pěknou fajfku s elektrickým ventilátorkem v oběhu, co do nich jen pěkně pumpoval matrošek aniž by se museli snažit... měli to fakt vychytaný, normálně spínač přidělaný hnědou lepící páskou k hubici celého monstra.... jediný na co nikdy nepřišli bylo jak to udělat, aby se to samo ládovalo a zapalovalo... mno držím jim palce...
Aneb lenosti zdar
ty jo to bych toho ďábla docela chtěl vidět.... :lol: :lol: :lol:
Marshall 1960A
Digitech RP 350

Popin

Příspěvek od Popin »

Obrázek

Obrázek

tahlencta má ty eletrický kolíky
afektband

Příspěvek od afektband »

Já mam zámky, takže jsem vysmátej, ladim akorát před koncertem (ale to je spíš jenom abych se podíval jak mi všechno pěkně zeleně svítí).
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Mahoney

Příspěvek od Mahoney »

já sem strašně rád že na to jakou mam sračkovou kytaru mi vydrží naladěná hodně dlouho i při každodenim hraní
Dimavery ST203,Kustom 66 Dart - limited edition,
GHS/Framus .10,
kopie Univox Superfuzz zatím ve výrobě
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

mě taky........ až teda na E protoze semtam podlazuju na dropped D. tak to ecko doladuju porad, ale jinak ladim tak jednou za dva tydny
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Naprosta zbytecnost...stejne nejvic verim jen svym rukam, usim, ocim a sve mysli...
Trpaslík

Příspěvek od Trpaslík »

Popin píše:tahlencta má ty eletrický kolíky
Protože jsem od přírody línej a naladit kytaru stiskem jednoho čudlu mi přišlo jako skvělej nápad, nemluvě o přelaďování do dropped nebo open tónin, jal jsem se link následovat. No řekněte, kdo z vás si nezahrál písničku v open ladění jen proto, že by předtím a potom musel půl hodiny ladit kytaru.
Tož, jsou dvě firmy, které to dělají, a to transperformance, kvůli které je nutno naprosto přestavit kytaru (do čehož se mi vůbec nechce a navíc to na stratu vypadá pěkně hnusně) a pak ta, ze které máš obrázky a to tronical. Ta vypadala mnohem zajímavěji, přesnost je plus minus cent, naladění do dvou vteřin a všechno vcelku nenápadně integrované do hotového nástroje bez nutnosti řezání etc. Začal jsem vážně uvažovat, že bych si to hodil na kytaru, ale přišel jsem na dva velké zápory:
a) cena je asi 800 dolarů, což je fakt dost, ale to bych ještě skousnul
b) jako tremolo mají kus (sic!) plastu, takže zamávejte sbohem sustainu, už se asi neuvidíte. Navíc by člověk furt čekal, kdy si to plastový udržení tremola rozmyslí a odkráčí směrem do věčných lovišť. Přikládám link na obrázek, je to u čísla 5.
Tož dobrý pokus, ale snad někdy příště...
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“