http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... mot_widget
ale za ty prachy bych si to nekoupil to radši budu točit tim kolíkem nadosmrti...
ty jo to bych toho ďábla docela chtěl vidět....Isachs píše:Tj pravda, kdysi jsem koukal na takovej vyfikundátor co se nasadil na lahev a normálně on sám ji otveřel, sice to bylo na kejbl (normálně do zásuvky), ale umělo to i otevírat konzervy a jiný věci, to byste čumělitohle mi to trochu připomělo...
Jo když jsme u toho, už je to dávno, co několik českých hašišáků znuzených už nekonečným taháním vymyslelo pěknou fajfku s elektrickým ventilátorkem v oběhu, co do nich jen pěkně pumpoval matrošek aniž by se museli snažit... měli to fakt vychytaný, normálně spínač přidělaný hnědou lepící páskou k hubici celého monstra.... jediný na co nikdy nepřišli bylo jak to udělat, aby se to samo ládovalo a zapalovalo... mno držím jim palce...
Aneb lenosti zdar
Protože jsem od přírody línej a naladit kytaru stiskem jednoho čudlu mi přišlo jako skvělej nápad, nemluvě o přelaďování do dropped nebo open tónin, jal jsem se link následovat. No řekněte, kdo z vás si nezahrál písničku v open ladění jen proto, že by předtím a potom musel půl hodiny ladit kytaru.Popin píše:tahlencta má ty eletrický kolíky