+1woro90-1 píše:Já bych ten Stagg zas tak úplně nezavrhoval, občas se jim něco povede, slušnou akustiku (v poměru k její ceně) od nich jsem už v ruce párkrát měl.
Sice jsem měl ruce jen pořád tu samou, ale je dobrá
Ovšem za sebe doporučuju Cort.
+1woro90-1 píše:Já bych ten Stagg zas tak úplně nezavrhoval, občas se jim něco povede, slušnou akustiku (v poměru k její ceně) od nich jsem už v ruce párkrát měl.
Jsem sice fanda Washburnu, ale nemám naprosto ponětí, jak bude hrát kombinace Sitka-lípa. Chtělo by to vyzkoušet, pokud by ti ostatní selhali, šel bych tam s tebou, čas mám kdykoli. Jsem totiž sám zvědavý, jak tohle bude hrát...Emm píše:... Například tahle by byla lepší? (http://kytary.cz/washburn-wd5sb/HN113859)

Díky.piranha90 píše:Doporučuji levnou Cortku. Porovnání ještě asi moc nemáš a kdejaké cortka ti bude znít dobře. Pro holku do začátku bych doporučil spíše 0.10 struny.
Samozřejmě se budu řídit podle zvuku.. Tedy spíše někdo, kdo mi s tím bude pomáhat.woro90-1 píše:Jde o to, že černou se často zakrývá ošklivé či poškozené dřevo, a u ohně se slušně žhaví. Vybírej uchem, a pokud mezi favority bude černá, klidně vezmi černou. Ale rozhodně ne na úkor zvuku. Já jsem původně také chtěl černou, a skončil jsem s přírodní, lehce mořidlem zatmavenou, s lemovkami z imitace želvoviny - a to rozhodně nehraju countryProstě hrála lépe než stejně drahá černá a o chloupek dražší přírodní. Nakonec jsem si na ten vzhled zvyknul a mám ji takovou rád.
Teď už se mi taky líbí, ale ze začátku jsem si na ten vzhled nemohl zvyknout, měl jsem ho spojený s mývalím ocasem na klobouku... Že jsou i jiné barvy, než černá, mi docvaklo až časem....EDGE... píše:Nahodou woro ta tvoje vypada moc pekne
Kytara tedy...
A ty si myslis ze draha preklizka bude mit kdovikolik Acek? Tam by to ani nemelo cenujuxxx píše:jj, mal som na mysli kvalitu prednej dosky polo-masívu, viem že sa to dáko označuje kvalita dreva (AAA+, AAA, AA, atd..) a pravdu povediac neviem do akej kategórie spadajú lacnejšie polo-masívy (ne som si istý tím značením dreva čo som uviedol ako príklad)
ja som viacmenej reagoval na tvoju odpoveď na http://www.audiotek.cz/product-39296-yamaha-f370-bk...EDGE... píše:Oproti Cortu zbytecne draha kytara cela vyrobena z preklizky.