scháním nějákej softík na zpěv potřebuju hlavně aby to umnělo měnit hlas a nahráávat .
Stačí my názvy pak si to dohledáám
díky za rady
Lawer
Cindy píše:Ahoj na mixáž hudby můžu doporučit Fruity Loops Studio, to je ale placené, takže si to budeš muset nějak sehnatTo umí hodně hlavně dj-ovských věcí, ale je s tím práce se to naučit, doporučuju někde sehnat manuál a pomalu se učit..
a na lehčí věci - nahrávání, šmikání, sem tam nějaké ty jednodušší efekty lze použít Goldwave (já ho používám, nestěžuju si)
To umí i přiblblé Audacity... I když samozřejmě ty možnosti úpravy jsou pak omezené tím, že to je freeware.Janaj píše:ve sluchátkách slyšíš hudbu, nahrává se ti zpěv, pak dáš stop a máš zvukovou stopu, kterou můžeš různě řezat, upravovat, přidávat efekty a všechno možné...
Nero píše:To umí i přiblblé Audacity... I když samozřejmě ty možnosti úpravy jsou pak omezené tím, že to je freeware.Janaj píše:ve sluchátkách slyšíš hudbu, nahrává se ti zpěv, pak dáš stop a máš zvukovou stopu, kterou můžeš různě řezat, upravovat, přidávat efekty a všechno možné...
Janaj píše:Ondra: Vůbec nevíš... nezáleží na programu, ale na tom, kdo s tím programem dělá... já kdysi přes FL studio skládal... ale poté jsem přešel na Reason, prtž mě nebavilo stahovat VST pluginy a raději jsem to měl vše pohromadě a když, tak stahoval refilly. FL studio je dobré i na nahrávaní zpěvu, v mixeru si hodíš v jednom kanálu vstup jako mikrák, potom tam hodíš edison, dáš record when play, dáš play, ve sluchátkách slyšíš hudbu, nahrává se ti zpěv, pak dáš stop a máš zvukovou stopu, kterou můžeš různě řezat, upravovat, přidávat efekty a všechno možné...
Nero píše:Tak začátečník dost možná nebude omezen ani v tom Audacity a nebude za to muset platit, aby se naučil základy práce v podobných softwarech.
ondra.koler píše:Cindy píše:Ahoj na mixáž hudby můžu doporučit Fruity Loops Studio, to je ale placené, takže si to budeš muset nějak sehnatTo umí hodně hlavně dj-ovských věcí, ale je s tím práce se to naučit, doporučuju někde sehnat manuál a pomalu se učit..
a na lehčí věci - nahrávání, šmikání, sem tam nějaké ty jednodušší efekty lze použít Goldwave (já ho používám, nestěžuju si)
Tak nevím jestli zmíněné programy jsou zrovna výhrou v loterii.......určitě bych neváhal a šel do adobe - audition - dříve Cool edit Pro. A nebo kdysi jsem použival Sony-sound forge...nebo tak nějak se to jmenovalo. Dokonce jsem chvilku používal jednoduchý nenáročný "Free Audio Edition" ikdyž to je v podstatě dost podobný Gold wawe.
Asi jsem neznalec-blbec, ale proč by měl na nahrávání a úpravu hlasu používat zrovna Fruity Loops Studio? To je program jehož prioritou rozhodně není nahrávání zpěvu a jeho úprava. Stejně tak, to není nic na míchání hudby, ale na spíš na jednoduchou tvorbu.