Supestrat do 9000,-

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Lidi ne..rte se do sebe, vo nic nejde...
Každej z nás má svý oblíbený a neoblíbený značky. Já třeba bych Stagga nevzal, ale bráchova basovka ze sady Tenson neni špatná. Taky jsem hrál na vytuněnou kytaru Dimavery a dalo se to - rozlaďovalo se to minimálně, oktávy ladily, co chtít víc u kytary týhle cenový relace?
Cort má taky svý výhody...Místo toho, aby se patlal s něčim novym, tak dělá prověřený kytary, který obohatí o nějaký pěkný detaily. Jediný, čeho se u těch levnějších bojim, je kvalita snímačů...
Die Hard or Die Home
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Wow to je ale válka... :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Jako já to zdůraznuju pořád, že jsem vůči těm čtyřem psaným značkám zaujatej a nijak to nezakrývám, na druhou stranu připouštím, že se tam dá najít dobrý kus.
jenže Corty jsou pro mě taky zajímavý kytary - mnohem zajímavější než Yamahy (i když s těma zkušenosti nějka extra nemám)
Pokud jde o to rytí jako "extra majitel originálu", tak to beru že ti ruply nervy, páč je to pěkná pytlovina - protože tu tady vubec nezminuju a navíc je to basa a ne kytara, takže je to mimo mísu :roll:
Neříkám - mnejsem přeborník na el. kytary, ani na basy. Ale rozohdoně bych sám sobě křivdil, kdybych řekl že o nich nic nevím. přiznávám, uznám a repsektuju a předpokládám že tu jsou větší odborníci na všechno, zřejmě včetně tebe Gregu. Jenže zatímco já vyjádřil udiv že doporučuješ Tenson a spíš se klonil ke Cortkám, který tu může dost lidí pochválit, ty mi píšeš věci o neznalosti kytar apod. Já se přece vůbec nezačal hádat ani ti nadávat s tim jsi začal ty. (příspěvky jsem si po sobě přečetl, zda jsem opravdu někde nezačal nadávat, ale opak je pravdou)
A jen na závěr pánové - nedivím se několika lidem kteří chtějí odejít nebo už odešli kvůli problémům s lidmi tady na foru. Možná se k nim taky připojím, což bude spoustě lidí vyhovat a uvítají to, přiznávám.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

rasomaso píše:Wow to je ale válka... :lol:
Blbost, válku z toho vždycky někdo udělá....
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Trao
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Jo a hele proč se tady zase začíná žvanit o odchodech Kiwi?
Přece diskuse je diskuse a kdyby měli všichni stejnej názor, tak by to byla h...o diskuse. Každej máme určité vyjadřovací schopnosti a někdo holt nedokáže nadávat slušně, ale tím, že kdokoliv odejde, zbaví tohle fórum možnosti hodit sem něco zajímavýho. Občas, kór když se na tebe sesype hodně lidí je to fakt k naštvání, ale co? Měls vidět, jak jsem se na to chtěl vykašlat kvůli tomu, jak všichni zkritizovali moji teorii ušlechtilého metalu. A prudim vás tu furt! :twisted: :twisted: :twisted:

EDIT:
Jo a kvůli tomu, že ti jeden nebo dva lidi nesednou se přece svět nezboří. Kdyby mi ve škole nesedli jen dva učitelé, to by byl panečku ráj!
Die Hard or Die Home
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Už jsem to jednou kajsi psal ale eště raz tedy pro zajímavost:

Já mám Tensonku, jsem spokojen, pošteloval jsem ji podle rad zdejších fajn lidí a je to o 50% lepší za coř velký dík vám všem.
Kámoš #1 má behringerku a to je sh*t... dřevo se mu u kolíku na popruh vydrolilo, ladění moc nedrží, ale OK... hlavně ale to má nějaký divný krk, nevím čím to je, ale mám z něj blbý pocit.. ty pražce jsou prostě ne takové hříbky jakoby (profil) ale prostě čtverec - divné celé..
Kámoš #2 má Stagg a ta je celkem vklidu.. zvukově je lepší můj Tenson, ale ten stagg je asi 2* težší (asi dřevem). Pro zmínku rád uvedu že ten můj Tenson je fakt masiv, dneska jsem ho komplet rozšruboval a potvrdil si to. Zpracováním je ten můj Tensák nejlepší, jako druhý bych dal ten Stagg a třetí ten Behringer, bo ten je shitovní fakt. Dimavery nevím.

Jo a všecko to jsou straty za cca 2500 Kč (kámoši maj S-S-S a já H-S-S, další výhoda) :)
Až vybrousím lak ze spoje krk-tělo tak vám tady udělám pěkný foto-příběh ať vidíte :) Pro šmirgly jdu asi zítra

Takže peace lidi, a hlavně klid, bo Cort je moje milovaná značka a K4ka patří do mého nejbližšího výhledu :twisted:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Trao píše:Jo a hele proč se tady zase začíná žvanit o odchodech Kiwi?
Přece diskuse je diskuse a kdyby měli všichni stejnej názor, tak by to byla h...o diskuse. Každej máme určité vyjadřovací schopnosti a někdo holt nedokáže nadávat slušně, ale tím, že kdokoliv odejde, zbaví tohle fórum možnosti hodit sem něco zajímavýho. Občas, kór když se na tebe sesype hodně lidí je to fakt k naštvání, ale co? Měls vidět, jak jsem se na to chtěl vykašlat kvůli tomu, jak všichni zkritizovali moji teorii ušlechtilého metalu. A prudim vás tu furt! :twisted: :twisted: :twisted:

EDIT:
Jo a kvůli tomu, že ti jeden nebo dva lidi nesednou se přece svět nezboří. Kdyby mi ve škole nesedli jen dva učitelé, to by byl panečku ráj!
Trao, to není jen kvůli tomu že jsme se nepohodl is Gregem..to už je po několikátý. A taky jde o princip. Já řeknu že se divím, o nmě zkritizuje že nerozumím hudbě apod...tak to je přístup? Už mě to štve delší dobu - chi říct prezentace názorů...

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Už jsem to tu psal několikrát - nevadí mi prakticky žádnej názor pokdu je prezentován slušně a neurážlivě (a v potřebných případech - což není tenhle - má podstatné odůvodnění)

P.S.: Zkoušel jsem edit předchozí svého příspěvku, ale nějak to nefungovalo...

Demilich

Příspěvek od Demilich »

Faktem ale je, že byste kvůli toho nemuseli dělat takovej flame :o Bo jsem uplně zapoměl jaký že to je vlastně topic, když jsem si to tu přečet (a panečku, že je to THRILLER) :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Trao
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

KIWI píše:
Trao píše:Jo a hele proč se tady zase začíná žvanit o odchodech Kiwi?

EDIT:
Trao, to není jen kvůli tomu že jsme se nepohodl is Gregem..to už je po několikátý. A taky jde o princip. Já řeknu že se divím, o nmě zkritizuje že nerozumím hudbě apod...tak to je přístup? Už mě to štve delší dobu - chi říct prezentace názorů...
Tak snad seš trochu nad věcí, ne? To, že tě někdo zkritizuje, že nerozumíš hudbě, po tom, co tady máš přes 900 plnohodnotnejch příspěvků snad můžeš s klidem vypustit, ne? Vždyť nemáš sebemenší důvod, aby tě to rozhodilo. Přece se snad znáš, tak se objektivně zhodnoť, klidně tu udělej OT anketu na téma: "Myslíte si, že Kiwi nerozumí hudbě?" a máš klid (hlavně když už bys to fakt dělal tam nedávej odpovědi ano, ne, protože by nikdo nevěděl, co tam má dát, spíš by to chtělo variantu rozumí/nerozumí).
Die Hard or Die Home
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Heh, vážně se vratme k původnímu tématu a už to neřešme. Já už bych to přešel. Ale jen tak n okraj, nemyslíš že je to takový thriller, jak si někdo myslím... :wink:

Trao
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Thriller to určitě neni, spíš taková verze telenovely. Poslední dobou si všímam čím dál víc, že se skoro do každýho topicu typu: zhodnoťte, začnou dva lidi vzájemně z něčeho osočovat, ale to se stává, nedá se s tim nic dělat a je to holt běžné.
Die Hard or Die Home
Trao
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

tak zpátky, ještě bych do těch 9000 možná upozornil na tuhle
http://eshop.kytary.cz/jackson-js30dk-d ... 27:0:0:3:0
jediný co na ní MĚ vadí je, že má mechaniky na pravý straně, ale to dřevo je pěkný -olše, javor-superstratová klasika...
Die Hard or Die Home
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Stejně to vždycky skončí buďto

#1 Kejtry do *0 000Kč Jsou napi** takže je to jedno a chudák co založil topic z toho má hov**

#2 Aji když vybereš kejtru z 50 různých dalších stejných v obchodě, tak má naho**o snímače a mechaniky a to jsou další prachy -> takže se dojde k bodu #1

#3 Problém s tremolem a následná bitva o to, že lepší je bez tremola protože to není odfláknuté atd a opět se dojde k bodu #1

:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jestli to tak není tak ať se tento příspěvek sám smaže LOL
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Trao píše:tak zpátky, ještě bych do těch 9000 možná upozornil na tuhle
http://eshop.kytary.cz/jackson-js30dk-d ... 27:0:0:3:0
jediný co na ní MĚ vadí je, že má mechaniky na pravý straně, ale to dřevo je pěkný -olše, javor-superstratová klasika...
Ta bude hodně solidní, někdo ji tady (nebo podobnou) tuším chválil zvukově, a i totremolo prý bylo hodně v cajku !!!! :shock:
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Demilich

Příspěvek od Demilich »

Ohohóó.. MAZEC řekl bych, vzhledově předčí i K4ku. Záleží ještě na snímačích a tom tremolu, škoda že tam není víc. A hledat se mi nechce, bo jdu spát.. Jinak ta je hustá
m4xp4yn3

Příspěvek od m4xp4yn3 »

Tak zatím jsem ve výběru uzrál na tuto :

http://shop.guitarpark.cz/Elektricke-ky ... 4-BKS.html
případně
http://shop.guitarpark.cz/Elektricke-ky ... 4-BKS.html

Podpoří/vyvrátí někdo mou volbu ?

Ještě chci vyjádřit dík všem, kdo mi ve výběru pomáhají.
Takže Díky...
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

http://hudebnicentrum.cz/inshop/elektri ... ucerroot=1 tady je o ni napsano vic. Vzhledove se mi z tech vsech zminenych libi nejvic tahle, ty ostatni superstraty uz sou okoukany. Navic kombinace mahagon+javorovej krk.. No a ty snimace kdyby nehraly, tak se tam hodej lepsi.. Idealni by bylo, kdyby se tu nasel nekdo, kdo ji uz mel v ruce a napsal nam jaka je..
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

m4xp4yn3: Reference na ni jsou vic nez dobry a papirove je velmi dobra, takze pokud nevyberes cinklej kus, mel bys byt spokojenej... Jeste mrkni na toho Jacksona, ale chtel jsi tusim 24 prazcu, takze asi odpada...

ALL: nemate nekdo podrobne info o te Vendette od Deana? Paka typu Floyd Rose znaci licenci, nebo kopii? Jsou tam nejaky rozumny snimace?

Greeg: Proc nedoporucuju Yamahu? Protoze kdyz se podivas treba do guitarshopu, tak pokud nechces klasickej strat (coz dle zatim nahazovanych odkazu asi autor fakt nechce), tak mas do 9K jednu jedinou kytaru. Coz nedava moc prostoru na vyber, ze? Mimo to ma ta jedina kytara jen 22 prazcu, ale to jsem dopredu vedet nemohl...

Proc nedoporucuju B.C.Rich? Tam uz je sice vyber vetsi, ale mam reference od kamarada, kterej pracuje prave v guitarshopu ve skladu, ze B.C.Richky do 10K nema moc cenu kupovat... Mimo to jsou ty tvary dost uzce omezene na metalisty (a i vetsina metalistu, ktery znam, by si takovou kytaru nekoupila)... A protoze se pohybuju mezi metalistama hodne, par lidi s B.C.Richkama znam, vetsinou se jich driv nebo pozdeji zbavili, duvody nebyly nijak zavazny (90% kvuli tvaru), ale zase jsem o tech kytarach nikoho neslysel mluvit nijak nadsene...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“