IBANEZ MTM2 black signature Mick Thomson-Slipknot

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Joey01

Re: IBANEZ MTM2 black signature Mick Thomson-Slipknot

Příspěvek od Joey01 »

Třeba :mrgreen: Jinak jinčí rozdíl mezi mtm1 a mtm2 není :lol:
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

lunchie píše:proc by se mu melo grat spatne s obracenou hlavou?
s obracenou hlavou neni problem, ale on psal s obracenym krkem a mě to nedalo nerejpnout... :D
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
woro90

Příspěvek od woro90 »

cerfotoc píše:
s obracenou hlavou neni problem, ale on psal s obracenym krkem a mě to nedalo nerejpnout... :D
A rýpeš mimo - drtivá většina kytarových (podotýkm, kytarových) krků je laterálně symetrická :wink:
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

woro90 píše:
cerfotoc píše:
A rýpeš mimo - drtivá většina kytarových (podotýkm, kytarových) krků je laterálně symetrická :wink:
Ale když ho obrátíš, máš hmatník na druhý straně :mrgreen:
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
wolda

Příspěvek od wolda »

Ale když ho obrátíš, máš hmatník na druhý straně :mrgreen:[/quote]
Lash by to dal v pohodě...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Woldo, Woldo, zrovna ty bys mohl pomlčet. Podobné rýpání sice osobně moc často nepraktikuju, ale poslední dobou jsem k tomu nucen čím dál tím častěji...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
volfi4499

Příspěvek od volfi4499 »

Čau jestli chceš singovanou kytaru zámky, tremolo, lebky tak se koukni na tuhle http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... /HN092881/ skoušel sem jí, ale jenom načisto a nezněla nák špatně i zpracování bylo slušný koukni na ní
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

ano, elektricka kytara musi hrat hlavne na cisto, nejake zapojeni s aparatem uz je jen pro pozery!
real_dead_one

Příspěvek od real_dead_one »

No ta ibanezka rozhodne vypada zajimave. Prvni ibanez co se mi libi. I me laka si ji vyzkouset.

A k nazoru ladicich mechanik... Ja mam osobne radsi zablokovane tremolo nez pevnou kobylku. Uz kvuli komfortu hrani a odpadajici nutnosti casto ladit (v prubehu koncertu nemusim ladit vubec). Pokud mam kvalitni tremolo, tak je ale hloupost ho blokovat, jenze zase clovek musi mit zalozni kytaru ptz kdyz prasknes strunu, rozladi se ti komplet cela kytara = nedohrajes ani song. Ale to tady resit nemusis ptz uz zablokovane je, takze ideal imho. JE TO ALE O OSOBNI PREFERENCI
lunchie

Příspěvek od lunchie »

real_dead_one píše:No ta ibanezka rozhodne vypada zajimave. Prvni ibanez co se mi libi. I me laka si ji vyzkouset.

A k nazoru ladicich mechanik... Ja mam osobne radsi zablokovane tremolo nez pevnou kobylku. Uz kvuli komfortu hrani a odpadajici nutnosti casto ladit (v prubehu koncertu nemusim ladit vubec). Pokud mam kvalitni tremolo, tak je ale hloupost ho blokovat, jenze zase clovek musi mit zalozni kytaru ptz kdyz prasknes strunu, rozladi se ti komplet cela kytara = nedohrajes ani song. Ale to tady resit nemusis ptz uz zablokovane je, takze ideal imho. JE TO ALE O OSOBNI PREFERENCI
Nemuzu nic jineho nez souhlasit. Na komfort hrani jsem uplne zapomnel :). Je to nebe a dudy, kdyz si clovek muze u palm mutingu pekne oprit ruku o kobylku :).
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

volfi4499 píše:Čau jestli chceš singovanou kytaru zámky, tremolo, lebky tak se koukni na tuhle http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... /HN092881/ skoušel sem jí, ale jenom načisto a nezněla nák špatně i zpracování bylo slušný koukni na ní
KH202 je poměrně slabej model, jestli chce člověk nutně KH, tak to chce alespoň model 602...
real_dead_one píše:No ta ibanezka rozhodne vypada zajimave. Prvni ibanez co se mi libi. I me laka si ji vyzkouset.

Ono kvalitní pevná kobylka ve spojení s dobrým nultákem a pořádně navinutejma strunama taky zaručuje dost dobrou stabilitu ladění.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Staggart

Příspěvek od Staggart »

Zdar lidi teďka mám tuhle kytaru na zkousku a rád bych do ní šel, líbí se mi vzhled a maximalne mi vyhovuje Fixed-edge III kobyla se zámkama, protože sem na to zvyklej ze starý kytary, ale mám takovej nemastnej, neslanej pocit z těch V7, V8 snímačů.. Když zapojim do kompa přes externí zvukovku, tak ten signál je oproti mojí starý hohnerce (Hohner Marlin SL400G), kterou mám už přes deset let, skoro o polovinu slabší.. Nevíte jestli by to časem zlepšily nový aktivy? Dneska to jdu ještě zkusit přeš lampu do zkušebny, tak uvidim jak si porozumněj, ale bojím se toho abych nekoupil nějakýho zajíce v pytli, kterej vlastně bude horší než moje stará kytara, který by slušel akorát novej lak..:D Díky za názory a odpovědi..
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Tak určitě když tam dáš aktivy, tak bude signál silnější. Ty Včka od Ibanez nejsou špatné snímače, ale na nějaké DM, SD, EMG u mě osobně nemají.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Staggart

Příspěvek od Staggart »

Možná byla otázka špatně položená, ale kdybych si tuto kytaru koupil, tak si hned tak nemůžu dovolit nové snímače.. Spíš de o tu obavu, jestli kytara MTM2 bude lepší nástroj než Hohner Marlin LS400G?

Hrajem s klukama více méně pro zábavu, časem možná koncertně, ale nejsem žádný velký hráč, prostě a jednoduše sem lůzr, kterýmu se nechce moc učit :D Vím, že to asi není k smíchu, ale hrajeme takovej progresivnější hardcore/thrash a chtěl bych dosáhnout ostrého hutného řezavého zvuku alá mesa, na kterou samossebou nemám finance a ženu to přes homemade dvoukanálovou lampu a 4x12" laney box a MT-2 a delay krabku.. (nebo např. zvuk A life once lost, Lamb of god, Kingdom of Sorrow apod.)

A de mi hlavně o to jestli je na to kytara vhodná a lepší jak stavbou, materiálem tak i osazením než udáváná Hohnerka, která má taky pasivní snímače, ale signál z nich je o dost lepší..

Poraďte prosím jestli má cenu kupovat takovouhle kytaru, objevil jsem jí na netu za celkem slušnou cenu oproti normálu a zatím mám čas jí eventuelně vrátit. Původně jsem měl vyhlídnutou RGA42, která má aktivy, ale tvarově se mi spíš zamlouvá klasická RG serie.. Proto jsem zakusil tuhle MTM2..
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Tady ti bohužel jen tak neporadíme... Pokud ji máš doma, tak si ji pořádně vyzkoušej a uvidíš jak je na tom oproti té, kterou máš. Tohle je jediná věc, kterou ti můžeme poradit. Bohužel je to tak a vždycky to tak bude.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Zdar jak sviňa,

plánuju tuhle kytaru koupit a chtěl bych se zeptat, jakej zvukovej rozdíl je mezi těma starejma Ibanez V7,8 snímačema a těma novejma co tam teď dávaj ty SD HB 105-MT...

Budu jí kupovat z Thomanna, ale musim si jí dojet do Prahy vyzkoušet.

Dík za odpověď.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Je to docela znatelný rozdíl - už jen kvůli tomu, že HB-105 jsou Duncan Designed verze Blackoutů - tedy aktivní snímače.

PetrPeter 1975 - 2008
Mejla

Příspěvek od Mejla »

No ale ty Ibanezy V7,8 jsou taky aktivní ne? Nicméně jsem si to myslel, že ty Seymour Duncan budou lepší :)
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Kdo řekl, že jsou lepší? :D Navíc to nejsou originální SD, ale jen Duncan Designed.

V7 a V8 jsou pasivy.

PetrPeter 1975 - 2008
Mejla

Příspěvek od Mejla »

Já jsem řekl :D No nicméně jsem rád, že to má aktivy, byť že nejsou originály, ty si časem pořídím, jen nevim, jestli blackouty nebo EMG :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“