halfstack Crate FW

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: halfstack Crate FW

Příspěvek od Bummer »

Ona to zas taková pecka není... ale za tu cenu je to zlatý.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
helge

Příspěvek od helge »

no já myslím že za 3500 to pecka je :D nový kombo stojí kolem 9000 teď ho mají na kytarách v akci za 7000, takže myslím, že 3500 je dost dobrý. Má být 2 roky hraný...
/,,/
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

arci: hod sem neco lepsiho za 3500 co ma svym vykonem staci do zkusebny a je to docela pouzitelne (panejo, neivm proc, ale ty YT nahravky zase tka smerodatne podle me nebudou..)
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Pisu to, protože tenhle 120w crate byl při zesileni kruty šumochrast.
Nevim co chce Helge hrat, ale tenhle stroj leda tak pišti.
V pripade nejakyho krutostylu tak asi jo
Jestli něco decetnejsiho, tak bych ty peníze investoval asi lip.
Třeba mmjuz ma na tržišti lampu.
Nebo nejaky univerzalni cube.

EDIT: takze sory procet jsem si vsecky Helgeho posty a uz tomu rozumim.
Ten Crate bude pro Tebe asi dobra volba.
Naposledy upravil(a) arcilucifer dne 15.03.2011 18:43, celkem upraveno 1 x.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

ja zase s cratem nemel problem ani na vyssi hlasitost..na bordel(mysleno nejaky HC) idelani aparat v cenove relaci...zvlast kdyz si vezmu ze to stoji 3,5k, ma to 120W a dve repra, cili to i pokryje nejaky prostor
helge

Příspěvek od helge »

přemýšlím, jestli to mám brat nebo ne, minimálně ze začátku to budu mít jenom na doma a bůhví jestli nějaká kapela bude. Taky co sem tady četl tak to ze začátku všichni chválíte a pak že nic moc. No tak nevím, poraďte :roll:
/,,/
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Minimálně ze zacatku bych ti doporučoval jestli to mas na doma
a libi se ti syrovy kytarovy zvuk a chces hrat, nejakou malou lampu.
Jestli to chces na kraveni se zvukama tak na začátek cube, nebo modeling.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Tento thread začal velmi ambiciózně a nakonec to skončilo u komba za 3.500,- Poučné :D
helge

Příspěvek od helge »

arcilucifer píše:nejakou malou lampu.
no právě, já zas nechcu kupovat novej aparát, pokud by se skupina založila, máme totiž zatím problémy s basákem
/,,/
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Tý vole, kup si toho Krejta, je to v pohodě kombo, sám jsem měl slabšího bráchu (65W) a hrál jsem s ním doma ani ne na třetinu hlasitosti. Funkce to má fakt dobré, zvuk také. Nevím, co pořád řešíš.... Za 3,5 tisíce bych to bral všemi deseti, kdyžtak to prodáš a to si piš, že to pude skoro hned.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

helge: Ještě jednou říkám, že za ty prachy je to skvělý. Je špatný říkat si: No jo, kapela je ještě daleko, pořídím radši něco na doma. (Vlastní zkušenost :)) Viděl bych to tak, že až ta kapela bude, ty si necháš toto kombo ve zkušebně a na doma si pořídíš něco kvalitnějšího a slabšího. Ten Crate koncert odehraje bez problémů - přišlo mi, že nazvučený zněl lépe. Dotyčný kytarista se za zvuk určitě mezi ostatními stydět nemusel.

Jak vidíš - názory na zvuk se rozchází. I to je důvod, proč by sis na to měl před koupí zahrát osobně. My ti tu můžeme poradit, ale názor by sis měl udělat sám a snažit se pro něj získat co nejvíce podkladů.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

helge

Příspěvek od helge »

Skusím to nějak vymyslet, že bych jel kvůli tomu až do Prahy. Ono 3500Kč je pro mě dost peněz (říkejte si co chcete :D )
/,,/
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

A ona by byla i jiná možnost? Jako třeba poslat tu obrovskou bednu poštou na dobírku? :D

DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Demilich píše:Axe FX?
Srovnávat Flexwawe a Axe FX je trochu mimo.
Ono jsou tranzistory a tranzistory. Tady tyhle Crate FW a podobné nehrajou "zle", protože jsou to tranzistory.
Hrajou "zle", protože jsou to tranzistory, na kterých se šetří. A za tu cenu prostě hraje lampa příjemněji.
Pokud neberu v potaz věci od Randallu, ty hrajou slušně.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
helge

Příspěvek od helge »

Bummer píše:A ona by byla i jiná možnost? Jako třeba poslat tu obrovskou bednu poštou na dobírku? :D
on psal že to klidně pošle... jen teď nevím, jestli bude levnější vlak nebo poštovný :D :D
/,,/
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

helge píše:Skusím to nějak vymyslet, že bych jel kvůli tomu až do Prahy. Ono 3500Kč je pro mě dost peněz (říkejte si co chcete :D )
vklidu..pro me je dost 100 kc :wink: jen si to zkus..pokud mozno, vem sebou nekoho zkusenejsiho..ruce taky hodne delaji
helge

Příspěvek od helge »

no jo... asi to udělám poptám se kdo by se mnou jel a pojedu, kdybych si to nevyzkoušel dost by mě to vadilo, páč je to pak risk
/,,/
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

urcite:)
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

cena je skoro podezrela, ale za 3500 to ber vsema deseti. pisu to tady uz minimane pod dvacate. ma to na trand velmi povedeny overdrive kanal, ten clean je sterilni a high gain se moc neprosadi. ale ten overdrive je uchazejici. ma to pekny basy, na podladenou kytaru fakt povedeny. a za ty prachy.. hlavne nesetri stredama /7-9/, naopak s vyskama/4-6/ a basama/3-4/ opatrne. gain na max. uvidis ze to bude hrat dobre. ty efekty jsou myslim celkem nahovno. uvidis ze kdyz takhle nastavis, proleze to v kapele, a ostudu si neudelas. je to daleko hutnejsi nez ten highgain. ale musis hrat presne a poctive, a trochu do toho hrabnout, ne ze to budes lechtat, to pak bude znit vzdycky vsechno napicu. a zkousej to s nekym zkusenym, a poradne to ohul. jesi nechrci repraky nebo tak neco.
EDIT:
jo - a na doma se toho vubec neboj. da se hrat i velmi potichu. se slusnym zvukem.
mira

Příspěvek od mira »

To to kombo jsem posílal českou poštou asi před rokem a pštovné stálo necelé 200Kč.Jinak za 3500 se toho vůbec neboj já jsem s ním byl v danné situaci spokojenej.
Ibanez EX EMG 81-ENGL FIREBALL E 625-RANDALL RA 412 CV,BEHRINGER PB 600-ROCKTRON REACTIVE DIGITAL DELAY-HB TU100-HB EQ100-BOSS DS2.Line 6 spider III,Line 6 studio GX
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“