jestli mi výjde prodej kytary, premýšlím o vylepšení mého dosavadního zpěvového vybavení.
Chtěl bych si koupit jeden Tc Helicon efekt, ten uz mám rozhodlý...jeho kvalitu povazuji za docela vysokou a tak nestojím o to, aby jeho funkce kazil špatný mikrofon, který se občas na akcích v klubech vidí....
Jde mi tedy o to, jaký mikrofon by se dal koupit. Mikrofon bych chtěl určitě na zivé vystupování. Něco málo jsem si prečetl a zjistil jsem, ze zvuk kvalitně prenáší kondenzátorové a páskové mikrofony. Je to pravda?
Díky vzhledu se mi líbí většina kondenzátorových mikrofonů..alá toto:
a však sem snad nikdy neviděl, ze by je někdo pouzíval na zivém koncertě, takze tipuji, ze na zivé koncerty budou asi díky vazbě nepouzitelné.
Jde mi o to, aby díky špatnému mikrofonu tenTC Helicon nezněl nějak špatně...prostě abych mohl vytáhnout z toho efektu vše co v něm je.
nabízím se všem moznostem. dynamické, kondenzátorové, páskové...díky vzhledu trošku uprednostuji ty kondenzátorové, páskové, ribbony, ale pokud jsou hodně nepouzitelné na zivé vystupování, tak se hold budu muset spokojit s klasickým dynamickým mikrofonem.
Cenu jak jsem jiz napsal si predstavuji 4000, ale kdyz ji presáhne, tak nevadí.