halfstack Crate FW
Pravidla fóra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: halfstack Crate FW
33W ma stejne koncove lampy jako V18, jne jich ma vice, tudiz JA bych se na to taky vykaslal....hele, zkus tady nejak definitivne kolik do thoo muzes vrazit, ja mam pred ocima porad nejaky abstraktni obraz 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
hele tak napis az kdyz ty rpachy budes mit, urcite cim vice tim lepe
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Kup si 50W lampového Valvekinga a je to.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
no..me se jeho zvuk sice totalne nelibi ale za ty prachy se to da zkousnout..a urcite na bordel lepsi nez crate s EL84 v konci
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Právě. Mi se taky VK zvuk nelíbí, ale když helge sám neví co chce, tak nic jiného za ty prachy na metal snad ani vybrat nejde
Stejně mu to bude znít pokaždé stejně, protože asi nemá tolik zkušeností se zvukem aby hned ze startu poznával rozdíly.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych tenhle topic locknul.Stejne borec to chce kupovat az za rok tak ze to neni moc aktualni.Za rok treba vyjdou jiny aparaty nebo ceny jinych upadnou tak ze debata bude jina.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
true, true...
-
woro90-1
No a? Třeba za to vezme dřív, k čemu je dobrá zamčená diskuse? Zamyká se kvůli tomu, že už tam není a nikdy nebude o čem diskutovat, kvůli porušování pravidel nebo pro zachování přehlednosti tam, kde je důležitý úvodní příspěvek nebo dva a diskusi je lepší vést jinde.Disasterpiece píše:Ja bych tenhle topic locknul.Stejne borec to chce kupovat az za rok tak ze to neni moc aktualni.Za rok treba vyjdou jiny aparaty nebo ceny jinych upadnou tak ze debata bude jina.
teď mě nabídl borec VOX pololampa 50W, nenapsal tam cenu a novej stojí kolem 9000, tak možná by sme se domluvili, co si o tom kombu myslíte? jinak mě trošku štve že nemá moc rádo krabičky (ty já zas docela rád)
/,,/
No tak kdbybys to usmlouval tak na 3.5-4k tak by to bylo ok za vyssi castky uz bych radsi pockal a investoval do lampace jinak nechapu proc nejdes do toho valvekinga lampy kdyz uz to chces na ten metal.... za 6k by jsi myslim uz nejakyho na bazaci sehnal..... nechapu co tady porad resis uz sme ti poradili tolik apcu a ty porad chodíš s necim novym a ne ne si vybrat nic z toho co ti tady ty lůidi radej takze zacínám pochybovat jetli tahle debata ma jeste cenu.... 
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
no já už bych sem nepsal, ale musel sem se zeptat na toho VOXa, když mi ho teda nabídl, zkusím to usmlouvat aspoň za 4k
/,,/
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Kup si k***a toho Valvekinga a neřeš hovadiny... Nic jiného na metal v téhle cenovce neseženeš, akorát budeš vymýšlet pořád nové hovadiny. Připadá mi, že tady plýtvám časem.
uvažuju že bych si teda koupil valvekinga - http://aukro.cz/peavey-kombo-lampa-extr ... 28773.html mužete mi prosím nějak napsat jak je tendle 5W hlasitej? vím že na živý akce to nestačí, měl bych to jen na doma. Bicí to asi nepřehluší že?
/,,/
-
arcilucifer
to zas bude.....
u lidla ho maj za 2990. tusim
u lidla ho maj za 2990. tusim
Když to vytavíš na max, tak se těm bicím přiblížíš, když to nebude úplnej řezník... Ale furt nechápu proč už teda konečně jasně neřekneš co chceš... Buď chceš kombo jenom na doma, nebo ho chceš používat i venku/ve zkušebně...helge píše:uvažuju že bych si teda koupil valvekinga - http://aukro.cz/peavey-kombo-lampa-extr ... 28773.html mužete mi prosím nějak napsat jak je tendle 5W hlasitej? vím že na živý akce to nestačí, měl bych to jen na doma. Bicí to asi nepřehluší že?
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Hlasitej bude na doma až až. Bicí nepřeřveš stoprocentně. A ten nadpis "EXTRA ZVUK" bych bral jako nejapný žertík. Podle mně to bude hrát těžce z pr*ele. Ale jestli to máš jen na doma, tak si radši kup nějakýho Rolanda Kostku a uděláš líp.helge píše:mužete mi prosím nějak napsat jak je tendle 5W hlasitej? vím že na živý akce to nestačí, měl bych to jen na doma. Bicí to asi nepřehluší že?
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
no právě já nevím, kapela je (asi) daleko a já nevím, jestli mám výkonově kupovat na doma (a pak bych si koupil do kapely výkonnější, nebo bych k tomu dal mikrofon a reprák) a nebo silnější, kterej by byl už i do kapely
Díval sem se na lídl a nemaj tam lampáč pod 6500
Díval sem se na lídl a nemaj tam lampáč pod 6500
Naposledy upravil(a) helge dne 23.03.2011 15:14, celkem upraveno 1 x.
/,,/
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Kup si tu poblblou kostku a nevymejšlej.
Stejně budeš potřebovat cvičit doma. Tak jako tak.
Stejně budeš potřebovat cvičit doma. Tak jako tak.
Naposledy upravil(a) DL dne 23.03.2011 15:16, celkem upraveno 1 x.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.