Dobrý den,
již delší dobu uvažuji o jiných snímačích na mou kytaru. Jako Les Paulistovi se mi líbí klasické PAF snímače. Ovšem cenově jsou nedosažitelné - a o náhradách se tu píše dost.
Mě by zajímalo zda nevíte něco o "pozdních (do 80. let) PAFech" označovaných jako "T-buckers" či "T-Tops" podle vyražených "T" na předních stranách cívek.
Zajímají mě, ať už teoretické či subjektivní názory, rozdíly mezi těmito snímači, protože uvažuju koupit set Wolfetone Dr.Vintage, ale T-Tops by mohly být zajímavější.
Díky moc, Mirek
PAFs x T-Tops
Pravidla fóra
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
PAFs x T-Tops
"Lots of people talk and few of them know..."
Re: PAFs x T-Tops
Já jsem se o T-TOPS taky trochu zajímal,protože je má Edge na LesPaulech a Exploreru a skončil jsem u toho,že to ndmá cdnu,za prvý sou příšerně drahý a za druhý se hodně blbě scháněj.Nejsem si jistej,jestli je dávali i v 80 letech,myslím že to končilo 70 létama.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
No je fakt, že se datují nějak do '75 roku, ale pak do circa toho '79 vycházely snad jen s jedním "T".
Já je mám možnost koupit do 5000Kč za oba, což je cena jak za Wolfetone.
Já je mám možnost koupit do 5000Kč za oba, což je cena jak za Wolfetone.
Tak za 5 litrů za oba to je super cena,lépe řečeno až podezřelá,máš je možnost vyzkoušet,nebo je to přes net a z ciziny?
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Slimy
- Kontaktovat uživatele:
Zatím přes net. Jinak, kdybych se pro ně rozhodl, bych musel do "ciziny" tj. Slovenska 
Jinak mám dvě fotky a jsou z roku '79.
Ale zase se mi teď naskytla možnost koupit Lindy Fralin PAF za 4'000Kč s tím, že pán bydlí 30 minut busem od našeho baráku.
Takže teď babo raď, co mám vzít
Jinak mám dvě fotky a jsou z roku '79.
Ale zase se mi teď naskytla možnost koupit Lindy Fralin PAF za 4'000Kč s tím, že pán bydlí 30 minut busem od našeho baráku.
Takže teď babo raď, co mám vzít
Já bych vzal ty PAFy Lindy...s těma T-tops to může bejt všelijaký,třeba budou skvělý,třeba budou mrtvý,těžko říct