jednou jsem se nudil a na aukro (ano, kamenujte mě, ale za ty prachy) jsem na poslední chvíli koupil za cca 1200 korun tuhle kytaru i s kufrem (!!). No za ty prachy jsem do toho šel i když člověk byl z daleka, poslal mi to tedy a dneska mi přišla. Má pár chyb, a to v elektronice, nevím který trotl to pájel, ale krkový snímač nejde, jde pouze mezipoloha (což mě naštěstí ujistilo že krkový snímač je v pořádku) a kobylka, potenciometry jsou špatné a clona nefunguje. PRostě věc co se za pár desítek minut přepájí.
Hlavně jsem se divil že kytara dorazila naladěná i přesto, že spodní E struna je nad zámkem přetržená, takže vážně jsem se divil. Zvuk má poměrně dobrý, což mě zarazilo, i tremola se píše Floyd Rose Licensed (viz foto), což se mi taky zdá zvláštní na tak levné kytaře a hlavně má plátek Squier, což je naprosto divné.
Vážně nevím co je ta kytara zač, jak tremolo funguje bohužel nevím, je zablokované a stejně nevím jestli ho budu odblokovávat, protože si ani nedovedu představit jak se taková kytara potom naladí (někde jsem to tu už četl, ale nepamatuji si to).
No o co prosím, pomůže mi někdo analyzovat co je to vlastně zač? K dřevo taky nepoznám, ale můžu říct, že je na stejné hmnotnostní úrovni jako LP.
A to sériové číslo zezadu na hlavě též nechápu... Od kdy se dávají na levné kytary?