kabeláž
Pravidla fóra
Jám mám PW Circuit Breaker, stím spínačem. Na ten sice každej nadává, ale já ztím nemám jediný problém, navíc je to výhodné.
Mám 6m, teď jse mdokupoval 3m k efektu. Spokojenost.
Před tím jsem měl nějaký shity, hend byl poznat rozdíl...
Mám 6m, teď jse mdokupoval 3m k efektu. Spokojenost.
Před tím jsem měl nějaký shity, hend byl poznat rozdíl...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mám ty lepší PW bez breakeru, nechce se mi dávat signálu něco dalšího do cesty (teda možná že si to vymejšlím, že je to v cestě, ale tak pro prevenci), jsem spokojenej, nekupuju nic delšího než 3 metry, signál nežerou...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
já bych řekl že je....Nero píše:Mám ty lepší PW bez breakeru, nechce se mi dávat signálu něco dalšího do cesty (teda možná že si to vymejšlím, že je to v cestě, ale tak pro prevenci), jsem spokojenej, nekupuju nic delšího než 3 metry, signál nežerou...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
nevíte někdo, jestli by se dal na kabel ke kejtře pužít anténní koaxiál (myslim jako od televizní antény)... nechce se mi to ničit dřív, než budu vědět, co v tom je, jestli tam bude drát+stínění, tak je to ok...
btw, mezi mulťák a kombo jsem dal něco úžasnýho... měl jsem ke grafický kartě pěknej kablík cinch-cinch a v životě jsem ho nepotřeboval, tak jsem uťaf konektory a naletoval tam jacky... no ty bláho, nemůžu si ztěžovat! oproti běžnejm kabelum to nemá mezi vnitřkem a stíněnim jen bužírku, ale i tvrdej plast, navíc toho stínění je tam opravdu hodně, kabel je šlápnutim nezničitelnej, blbě se teda ohejbá, to je teda fakt, ale zvedlo mi to u comba zvuk tak o dvě čárky, musim ztlumovat...
teď potřebuju dát něco mezi kytaru a efekt, protože tam mam kabel z nějaký sady a na ten nepomůže ani noise gate a když to pak tim druhym kabelem letí s abnormálnim signálem, zamrzí to...
btw, mezi mulťák a kombo jsem dal něco úžasnýho... měl jsem ke grafický kartě pěknej kablík cinch-cinch a v životě jsem ho nepotřeboval, tak jsem uťaf konektory a naletoval tam jacky... no ty bláho, nemůžu si ztěžovat! oproti běžnejm kabelum to nemá mezi vnitřkem a stíněnim jen bužírku, ale i tvrdej plast, navíc toho stínění je tam opravdu hodně, kabel je šlápnutim nezničitelnej, blbě se teda ohejbá, to je teda fakt, ale zvedlo mi to u comba zvuk tak o dvě čárky, musim ztlumovat...
teď potřebuju dát něco mezi kytaru a efekt, protože tam mam kabel z nějaký sady a na ten nepomůže ani noise gate a když to pak tim druhym kabelem letí s abnormálnim signálem, zamrzí to...
Die Hard or Die Home
Re: kabeláž
Zdravim, tak po dlouhý době si jdu pro radu 
Skoro po měsíci vemu do ruky kytaru a koukám že mam nějak vypáčenej jack u kabelu a signál tak neni pravidelnej, vopruz.
Koukám po nějakym kabelu s uhlovejma jackama, nebo alespoň jednim, ale nějak nevim po který značce šáhnout.
Nějaký nápady? délka ideálně 4-6m cena nejlíp do toho pětikila, ale jinak je to vcelku jedno...
Skoro po měsíci vemu do ruky kytaru a koukám že mam nějak vypáčenej jack u kabelu a signál tak neni pravidelnej, vopruz.
Koukám po nějakym kabelu s uhlovejma jackama, nebo alespoň jednim, ale nějak nevim po který značce šáhnout.
Nějaký nápady? délka ideálně 4-6m cena nejlíp do toho pětikila, ale jinak je to vcelku jedno...
V hotových kabelech neporadím, ale rozhodně dobrá volba je koupit Neutrik jacky a k tomu pořádnou kabeláž, můžu doporučit Sommer Spirit XXL. Napájený to je za chvilku, kvalita je podle mě u slušně zapájenýho kabelu lepší jak kupovanej za stejný peníze a s rozpočtem se vlezeš. Ale jak říkám, v hotových kabelech nejedu 
Jo jo, tohle vím taky, ale nechci se s tim babrat a navíc...no nedopadlo by to dobře 
Sem pohodlnej člověk, tak si ho radši objednám a nebudu se starat...ten rozpočet je jen orientační, nějaký čento sem tam zas tolik neprožívám...ale třeba zlacený konektory atd nepotřebuju
Sem pohodlnej člověk, tak si ho radši objednám a nebudu se starat...ten rozpočet je jen orientační, nějaký čento sem tam zas tolik neprožívám...ale třeba zlacený konektory atd nepotřebuju
Teď mi docvaklo, že prý Macho co dělá snímače má dobrý kabely, mrkni na RMpickups 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Klasika Planet Waves nebo Spectraflex.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem si obědnával kabel Sommer Spirit XXL na hudebniraj.cz a co mě,ne moc příjemně, překvapilo byla cena. Za kabel to beru, 390kč za 6m, ale balné 88, pošta 40 ?, a poplatek za platbu 40??!! Takže se to vyšplhalo na nějakých 560. Nebrečím tady nad každou korunou, ale tady to jsou fakt přeháňky.