kabeláž

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Jám mám PW Circuit Breaker, stím spínačem. Na ten sice každej nadává, ale já ztím nemám jediný problém, navíc je to výhodné.
Mám 6m, teď jse mdokupoval 3m k efektu. Spokojenost.
Před tím jsem měl nějaký shity, hend byl poznat rozdíl...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Mám ty lepší PW bez breakeru, nechce se mi dávat signálu něco dalšího do cesty (teda možná že si to vymejšlím, že je to v cestě, ale tak pro prevenci), jsem spokojenej, nekupuju nic delšího než 3 metry, signál nežerou...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Nero píše:Mám ty lepší PW bez breakeru, nechce se mi dávat signálu něco dalšího do cesty (teda možná že si to vymejšlím, že je to v cestě, ale tak pro prevenci), jsem spokojenej, nekupuju nic delšího než 3 metry, signál nežerou...
já bych řekl že je....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

nevíte někdo, jestli by se dal na kabel ke kejtře pužít anténní koaxiál (myslim jako od televizní antény)... nechce se mi to ničit dřív, než budu vědět, co v tom je, jestli tam bude drát+stínění, tak je to ok...

btw, mezi mulťák a kombo jsem dal něco úžasnýho... měl jsem ke grafický kartě pěknej kablík cinch-cinch a v životě jsem ho nepotřeboval, tak jsem uťaf konektory a naletoval tam jacky... no ty bláho, nemůžu si ztěžovat! oproti běžnejm kabelum to nemá mezi vnitřkem a stíněnim jen bužírku, ale i tvrdej plast, navíc toho stínění je tam opravdu hodně, kabel je šlápnutim nezničitelnej, blbě se teda ohejbá, to je teda fakt, ale zvedlo mi to u comba zvuk tak o dvě čárky, musim ztlumovat...
teď potřebuju dát něco mezi kytaru a efekt, protože tam mam kabel z nějaký sady a na ten nepomůže ani noise gate a když to pak tim druhym kabelem letí s abnormálnim signálem, zamrzí to...
Die Hard or Die Home
Drobák

Re: kabeláž

Příspěvek od Drobák »

Zdravim, tak po dlouhý době si jdu pro radu :)
Skoro po měsíci vemu do ruky kytaru a koukám že mam nějak vypáčenej jack u kabelu a signál tak neni pravidelnej, vopruz.
Koukám po nějakym kabelu s uhlovejma jackama, nebo alespoň jednim, ale nějak nevim po který značce šáhnout.
Nějaký nápady? délka ideálně 4-6m cena nejlíp do toho pětikila, ale jinak je to vcelku jedno...
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

V hotových kabelech neporadím, ale rozhodně dobrá volba je koupit Neutrik jacky a k tomu pořádnou kabeláž, můžu doporučit Sommer Spirit XXL. Napájený to je za chvilku, kvalita je podle mě u slušně zapájenýho kabelu lepší jak kupovanej za stejný peníze a s rozpočtem se vlezeš. Ale jak říkám, v hotových kabelech nejedu :)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Jo jo, tohle vím taky, ale nechci se s tim babrat a navíc...no nedopadlo by to dobře :D
Sem pohodlnej člověk, tak si ho radši objednám a nebudu se starat...ten rozpočet je jen orientační, nějaký čento sem tam zas tolik neprožívám...ale třeba zlacený konektory atd nepotřebuju :)
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Teď mi docvaklo, že prý Macho co dělá snímače má dobrý kabely, mrkni na RMpickups ;)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

mrknu....díky ;-)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Klasika Planet Waves nebo Spectraflex.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Včera jsem si obědnával kabel Sommer Spirit XXL na hudebniraj.cz a co mě,ne moc příjemně, překvapilo byla cena. Za kabel to beru, 390kč za 6m, ale balné 88, pošta 40 ?, a poplatek za platbu 40??!! Takže se to vyšplhalo na nějakých 560. Nebrečím tady nad každou korunou, ale tady to jsou fakt přeháňky.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“