Jsem zacatecnik ktery poprve sednul za bici pred pul rokem. Tak nejak 4 mesice uz se na to ucim a ted poslednich par tydnu resim jak vyresit samotne cviceni ve volnym case. Dost lidi mi doporucilo si doma poridit elektronicke bici a proste mlatit do toho, ale osobne mam s tim problem. Pride mi ze je to polovicni reseni protoze zainvestovat 50.000 do poradne elektronicke sady nemam, a te levnejsi do 10.000 maji gumove pady a to rozhodne neni blana a udery tam asi opravdu stejny nebudu. Mozna se ale mylim. Navic, cet jsem tady ze i elektronicke bici doma delaj randal a ze to opravdu neni hrani potichu.
Muj hlavni problem je ze doma drum set opravdu mit nemuzu (misto je nejvetsi problem, plus k tomu mam same duchodce kolem, takze me hodne rychle servu).
Jedina moznost je jit do zkusebny, a prave ohledne toho se chci zeptat na par veci.
V tuto chvili mam kolem 10.000 kc a chtel bych to zainvestovat a nejak sobe zpristupnit to trenovani
Nebo je lepsi moznost koupit celou levnu sadu a pokusit se sehnat (pronajmout) nejakou malu zkusebnu a dat to tam? Ovsem tady me trosku desi predstava te levne sady protoze do tech 10.000 to opravdu bude spis napodobenina bici sady nez neco na co clovek pak muze spolihat. A nebo se mozna zase mylim
Zajimaji me nazory lidi ktery se k tady tomu paradnimu nastroju dostali, ale bohuzel nemeli zazemy kapelovych zkuseben nebo domu kde v pohode mohli provozovat akusticky set
Dekuji moc za pomoc!