už od mala jsem toužil hrát na nějaký hudební nástroj. Avšak nikdy jsem se k tomu nedostal. Až nedávno jsem se dostal k elektrické kytaře, ta mě ale příliš nechytla a tak jsem si dal zase na chvíli pokoj...
Až teď jsem na internetu začal koukat na videa s hudbou na piano či klávesy. A občas je to opravdu nádhera.
Proto jsem si řekl, že bych to mohl zkusit, ale jak je vám asi jasné - většího lajka už najdete málo kde
Proto jsem vás chtěl poprosit. Potřeboval bych poradit nějaké vhodné klávesy pro začátečníka. (Vím, že nejlepší by bylo asi piano, ale na to prostě nemám).
Samozřejmě velkou roli hraje cena, co jsem tak koukal tak nějaké ty levnější klávesy se dají sehnat pod 3000,-
Jsem si vědom toho, že to nebude asi nic extra, ale pro začátečníka a na ozkoušení si myslím, že je to ideální.
Avšak jaké přesně to už nevím. Koukal jsem po obchodech a docela mě zaujali Casio CTK 720, myslím, že kdysi jsem je viděl u známé a strašně se mi tam líbil ten výukový systém ... Co myslíte? Popřípadě jiné návrhy?
Předem děkuji všem za rady.