sum u VOX VT50

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Askadrin

sum u VOX VT50

Příspěvek od Askadrin »

cau, nedavno jsem si koupil hubridniho voxe ale trochu sumi. Nejsem si jistej jestli je to normalni nebo ne. Zní to trochu jako když nastartujete PC. Sum nejde primo z repraku a s vytazenim volume se nezvysuje jeho hlasitost. Jde jakoby z horni casti komba (z preampu?) Tak nevim co s tim. Je pravda že elektrika byla u nas v bytě vždycky trochu divná, tak jestli to neni tim... Nevíte někdo?
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: sum u VOX VT50

Příspěvek od Bummer »

Některé zesilovače mají ventilátory. Tento třeba taky?
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

bručící transformátor :?:
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Askadrin

Příspěvek od Askadrin »

Jako ventilátor to právě zní, ale kamarád mi říkal že hrál na ten samej model a nic takovýho nedělal, tak jsem na pochybách.
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Nebuď línej a zkus hledat ve vyhledávači: VOX VT50 fan noise
Pár odkazů vyjelo, nejsi sám, kdo na ten problém narazil. Nejspíš je to opravdu větráček (buď chladí čip, nebo tu jednu elektronku ve Valve Reactoru). To, že u jiného kousku není slyšet, není nic divného. Každé PC taky nedělá stejný hukot. Časem může začít hučet taky, až nasaje dostatečně prachu.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Askadrin píše:Jako ventilátor to právě zní, ale kamarád mi říkal že hrál na ten samej model a nic takovýho nedělal, tak jsem na pochybách.
Ventilátor dokáže být slušně poruchová záležitost.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“