sum u VOX VT50
Pravidla fóra
sum u VOX VT50
cau, nedavno jsem si koupil hubridniho voxe ale trochu sumi. Nejsem si jistej jestli je to normalni nebo ne. Zní to trochu jako když nastartujete PC. Sum nejde primo z repraku a s vytazenim volume se nezvysuje jeho hlasitost. Jde jakoby z horni casti komba (z preampu?) Tak nevim co s tim. Je pravda že elektrika byla u nas v bytě vždycky trochu divná, tak jestli to neni tim... Nevíte někdo?
Re: sum u VOX VT50
Některé zesilovače mají ventilátory. Tento třeba taky?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
bručící transformátor 
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Jako ventilátor to právě zní, ale kamarád mi říkal že hrál na ten samej model a nic takovýho nedělal, tak jsem na pochybách.
Nebuď línej a zkus hledat ve vyhledávači: VOX VT50 fan noise
Pár odkazů vyjelo, nejsi sám, kdo na ten problém narazil. Nejspíš je to opravdu větráček (buď chladí čip, nebo tu jednu elektronku ve Valve Reactoru). To, že u jiného kousku není slyšet, není nic divného. Každé PC taky nedělá stejný hukot. Časem může začít hučet taky, až nasaje dostatečně prachu.
Pár odkazů vyjelo, nejsi sám, kdo na ten problém narazil. Nejspíš je to opravdu větráček (buď chladí čip, nebo tu jednu elektronku ve Valve Reactoru). To, že u jiného kousku není slyšet, není nic divného. Každé PC taky nedělá stejný hukot. Časem může začít hučet taky, až nasaje dostatečně prachu.
Ventilátor dokáže být slušně poruchová záležitost.Askadrin píše:Jako ventilátor to právě zní, ale kamarád mi říkal že hrál na ten samej model a nic takovýho nedělal, tak jsem na pochybách.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410