Jester píše:No mně ten javorovej top přišel dost obyčejnej na to, aby to byl Modern Eagle. Takže asi máš pravdu.
EDIT. A je fakt, že v názvu odkazu je cust22.
modern eagle spoznas hlavne podla toho ze ma palisandrovy krk, hardware kombinaciu nickel/gold, hrubsie telo(tak ako mccarty) a povodny me1 mal satin(matny) lak. me2 mal leskly ale ten ma zas trochu iny inlay
Nero píše:No, oproti tomu tremolu je TOM zlatá Akorát bych tam místo stoptailu protáhl struny skrz tělo.
No to pak jo Já nevim.. Osobně se mi prostě n PRS líbí, když je tam jen jeden kus železa (struny zkrz tělo, tremolo, wraparound), ty dva (stoptail a TOM) mi k tomu tvaru neladí...
Ale nikomu to smozřejmě neberu
Dva kusy železa? Mno, já chci tuto pevnou kobylu hlavně proto, že s mi s ní dobře hraje. Ale nepřipadá mi, že by vypadala nějak hrozně. Mně se na tom Prsu líbí prakticky jakákoliv.
Neck: South American Mahogany
Fingerboard: Ebony
Top: West Coast Curly Maple
Back: South American Mahogany
Headstock Veneer: South American Mahogany
Color/Stain: Bonnie Pink with Opaque Sides and Back
Inlay: Red Coral with White Gold Outlines
Pickups: Artist Treble and Bass with Brushed Covers
Electronics: Archtop with PRS Piezo System
Hardware: Nickel PRS Adjustable Stoptail and Phase II Locking Tuners with Ebony Buttons
Set-Up: 11s 2-2 1/3
Ivoroid Binding Along the Neck, Headstock Venner, Top and Back Edge of the Body, and F-Holes
Za mě ta modrá m600 od Cortu
Ale zajímalo by mě jak vypadá v reálu. Dávam sem dva odkazy a na každym vypadá v modrý barvě jinak, přitom označení je u toho stejný - bright blue burst.
Líbí se mi víc ta s tremolem, ale nevyužiju ho, tak bych šel radši do tý druhý.