ENCORE KYTARY
Pravidla fóra
ENCORE KYTARY
Čau, teď mám možnost koupit encore kytaru. Nevíte něco o té značce? Ten kdo mi ji prodává tvrdí , že je to dnešní firma Vintage. Co je na tom pravdy? A pokud jste se setkali s těmito nástroji poreferujte.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Re: ENCORE KYTARY
No něco málo co jsem vyčetl tak spíš kopírují modelovou řadu Vintage(nedám za to krk), jak jsou na tom s kvalitou jsem se nedočetl...
Epiphone SG faded G400 brown
Blackheart BH15 112
Blackheart BH15 112
nop má to k Vintage blízko, ale je to spíš něco jako levnější řada levných kytar Vintage...Není to nic moc. Těžko narazit na dobrej kus a navíc je to vyloženě levně dělaný takže ani použitý materiály nejsou věrný nástrojům ze kterých vycházej. Vintage jsou mnohem lepší 
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
Mněl jsem Encore Strat LX koupeno v IFM bazaru coš tak bylo v roce 1995 a byl to podařený kousek levného strata jenom trochu slabší snímače. Ladění dobré krk držel. Dnešní encore bude cosik jiného levné značky vydrží 5 let pak se profláknou přejmenujou a jedou dál.