ENCORE KYTARY

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
tadeasp
Kontaktovat uživatele:

ENCORE KYTARY

Příspěvek od tadeasp »

Čau, teď mám možnost koupit encore kytaru. Nevíte něco o té značce? Ten kdo mi ji prodává tvrdí , že je to dnešní firma Vintage. Co je na tom pravdy? A pokud jste se setkali s těmito nástroji poreferujte.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
duvid

Re: ENCORE KYTARY

Příspěvek od duvid »

No něco málo co jsem vyčetl tak spíš kopírují modelovou řadu Vintage(nedám za to krk), jak jsou na tom s kvalitou jsem se nedočetl...
Epiphone SG faded G400 brown
Blackheart BH15 112
loos

Příspěvek od loos »

nop má to k Vintage blízko, ale je to spíš něco jako levnější řada levných kytar Vintage...Není to nic moc. Těžko narazit na dobrej kus a navíc je to vyloženě levně dělaný takže ani použitý materiály nejsou věrný nástrojům ze kterých vycházej. Vintage jsou mnohem lepší :!:
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Mněl jsem Encore Strat LX koupeno v IFM bazaru coš tak bylo v roce 1995 a byl to podařený kousek levného strata jenom trochu slabší snímače. Ladění dobré krk držel. Dnešní encore bude cosik jiného levné značky vydrží 5 let pak se profláknou přejmenujou a jedou dál.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“