Kustom Dart 10

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Mika.Rybanenn

Kustom Dart 10

Příspěvek od Mika.Rybanenn »

Ahoj, zajímalo by mě co si myslíte o tomhle http://eshop.kytary.cz/kustom-kytarove- ... 04:0:0:1:0 kombátku kdybyste měli vybírat nějaké tranzistorové kombo za nějakou rozumnou cenu? Nějak teď neberu v potaz Marshally, ale spíš takové ty obyčejnější značky. Jaký je váš názor na tohleto kombátko? Díky moc všem.
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

když si vzpomenu, že před lety sem kupoval 10W kombíčko KEEN na asi 3000, tak tohle je za ty prachy celkem fajn - navíc, co sem slyšel, tak ty KUSTOMy nejsou z nejhoršího - nevim teda, jak tohle pidi
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Komret

Příspěvek od Komret »

mam to na doma a stačí mi to v pohodě
majkie

Příspěvek od majkie »

ja taky a je ok, skoda jen ze nema normalni korekce ale jen voice potak....jinak bych jeste zkusil to 10w laney
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88

Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně :)
Mika.Rybanenn

majkie píše:ja taky a je ok, skoda jen ze nema normalni korekce ale jen voice potak....jinak bych jeste zkusil to 10w laney
Jak myslíš voice poťák? Já jsem teda horní panel neviděl, ale to má myslíš jeden poťák kdy levá je high a pravá low či tak nějak? To by bylo dosti nemilé, i jedno shitové kombo co jsem měl, tuším nějaký Harley Benton měl alespon High a Low poťáky, chyběl tam Middle, ale zase zaplaťpánbu alespon za ty dva.
majkie

Příspěvek od majkie »

nu tady je to dost krizovy - doleva stredy a doprava vysky+basy.... jinak je to kombo vazne ok, ale tohle je dost neprijemny, bud k tomu nakou krabku a nebo mrkni na toho laneyho ci trochu drazsi kustom :idea:

Mika.Rybanenn

majkie píše:nu tady je to dost krizovy - doleva stredy a doprava vysky+basy.... jinak je to kombo vazne ok, ale tohle je dost neprijemny, bud k tomu nakou krabku a nebo mrkni na toho laneyho ci trochu drazsi kustom :idea:
To je fakt divný, taky docela nelogický, čekal bych že středy budou uprostřed, basy na jedné straně a výšky na druhé jak jsem zvyklý u jiných zařízení. Tohle je docela v troubě, radši si to kombo ještě jednou poslechnu o tomhletom jsem neměl ani páru, ty knoby jsem tak nějak podrobně neštudoval.
Mika.Rybanenn

majkie píše:nu tady je to dost krizovy - doleva stredy a doprava vysky+basy.... jinak je to kombo vazne ok, ale tohle je dost neprijemny, bud k tomu nakou krabku a nebo mrkni na toho laneyho ci trochu drazsi kustom :idea:
Dneska jsem byl na to kombátko kouknout, zítra si ho konečně odvezu dom, hurá :-) a nesouhlasil bych s tím rozložením, ten Kustom to má naprosto normálně, středy uprosted ne někde nalevo. Je to prostě klasická korekce do které jsou splácané výšky, středy, basy. A průběh tónu je v tomto pořadí, nikoliv že by na krajní straně byly středy jak jsi psal.
majkie

Příspěvek od majkie »

Mika.Rybanenn píše:a nesouhlasil bych s tím rozložením, ten Kustom to má naprosto normálně, středy uprosted ne někde nalevo. Je to prostě klasická korekce do které jsou splácané výšky, středy, basy. A průběh tónu je v tomto pořadí, nikoliv že by na krajní straně byly středy jak jsi psal.
myslim ze se mylis, muj manual mluvi jasne (schvalne si ho precti az budes kombo mit) a zvuk je taky dost jasny...zkus hrat palm muting v pozici voice uplne vlevo a pak vpravo....

Mika.Rybanenn

Ahoj, ještě bych měl jednu takovou otázku, v manuálu jsem si přečetl, že je toto kombo jednokanálové, jak je to možné? Měl jsem za to, že všechna komba co mají čistý a zkreslený zvuk jsou dvoukanálová, zde možnost zkreslení/čistého signálu přepínám knoflíkem, tudíž mi přijde logické, že to bude dvoukanál. Díky moc za vaše odpovědi.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“