Kustom Dart 10
Pravidla fóra
- Mika.Rybanenn
Kustom Dart 10
Ahoj, zajímalo by mě co si myslíte o tomhle http://eshop.kytary.cz/kustom-kytarove- ... 04:0:0:1:0 kombátku kdybyste měli vybírat nějaké tranzistorové kombo za nějakou rozumnou cenu? Nějak teď neberu v potaz Marshally, ale spíš takové ty obyčejnější značky. Jaký je váš názor na tohleto kombátko? Díky moc všem.
- Jens Ludwig
- Odborník
když si vzpomenu, že před lety sem kupoval 10W kombíčko KEEN na asi 3000, tak tohle je za ty prachy celkem fajn - navíc, co sem slyšel, tak ty KUSTOMy nejsou z nejhoršího - nevim teda, jak tohle pidi
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Mika.Rybanenn
Jak myslíš voice poťák? Já jsem teda horní panel neviděl, ale to má myslíš jeden poťák kdy levá je high a pravá low či tak nějak? To by bylo dosti nemilé, i jedno shitové kombo co jsem měl, tuším nějaký Harley Benton měl alespon High a Low poťáky, chyběl tam Middle, ale zase zaplaťpánbu alespon za ty dva.majkie píše:ja taky a je ok, skoda jen ze nema normalni korekce ale jen voice potak....jinak bych jeste zkusil to 10w laney
nu tady je to dost krizovy - doleva stredy a doprava vysky+basy.... jinak je to kombo vazne ok, ale tohle je dost neprijemny, bud k tomu nakou krabku a nebo mrkni na toho laneyho ci trochu drazsi kustom 
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88
Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně
- Mika.Rybanenn
To je fakt divný, taky docela nelogický, čekal bych že středy budou uprostřed, basy na jedné straně a výšky na druhé jak jsem zvyklý u jiných zařízení. Tohle je docela v troubě, radši si to kombo ještě jednou poslechnu o tomhletom jsem neměl ani páru, ty knoby jsem tak nějak podrobně neštudoval.majkie píše:nu tady je to dost krizovy - doleva stredy a doprava vysky+basy.... jinak je to kombo vazne ok, ale tohle je dost neprijemny, bud k tomu nakou krabku a nebo mrkni na toho laneyho ci trochu drazsi kustom
- Mika.Rybanenn
Dneska jsem byl na to kombátko kouknout, zítra si ho konečně odvezu dom, hurámajkie píše:nu tady je to dost krizovy - doleva stredy a doprava vysky+basy.... jinak je to kombo vazne ok, ale tohle je dost neprijemny, bud k tomu nakou krabku a nebo mrkni na toho laneyho ci trochu drazsi kustom
myslim ze se mylis, muj manual mluvi jasne (schvalne si ho precti az budes kombo mit) a zvuk je taky dost jasny...zkus hrat palm muting v pozici voice uplne vlevo a pak vpravo....Mika.Rybanenn píše:a nesouhlasil bych s tím rozložením, ten Kustom to má naprosto normálně, středy uprosted ne někde nalevo. Je to prostě klasická korekce do které jsou splácané výšky, středy, basy. A průběh tónu je v tomto pořadí, nikoliv že by na krajní straně byly středy jak jsi psal.
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88
- Mika.Rybanenn
Ahoj, ještě bych měl jednu takovou otázku, v manuálu jsem si přečetl, že je toto kombo jednokanálové, jak je to možné? Měl jsem za to, že všechna komba co mají čistý a zkreslený zvuk jsou dvoukanálová, zde možnost zkreslení/čistého signálu přepínám knoflíkem, tudíž mi přijde logické, že to bude dvoukanál. Díky moc za vaše odpovědi.