Vyber komba - Behringer/Kustom

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Ja si zahral na VOXe, Behringera, LANEY, FENDERa a nakonec vzal VOXe...

Pak kdyz jim prisly komba KUSTOM, zahral jsem si na jedno za tri litry, a pak dalsi a posadilo me to zvukem na p*del... (za ty prachy samozrejme...) - hodne siroky zaber korekci, siroky rozsah gainu, standartne osazovano Celestion....
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Boonie

DIIIIIKY

Příspěvek od Boonie »

všem moc diky za názory......nakonec jsem vybral toho Kustoma. Dneska mi přišel a je to fakt hukot ;) diky moc ;)
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

:wink:

Dyt to rikam furt...:) Za ty prachy valcujou ostatni, u Fendera, Marshall platis za znacku, Behringer je jak maly tranzistorovy radio, a ostatni slabota...
KUSTOM docela trefil diru v trhu.... a udelal vylozene maly komba (na prenaseni, na chatu :) ), ktery jsou vazne maly a jsou jen na brnkani, a udelal i maly komba, ktery jsou vetsi s vetsim repro a clovek ma hned lepsi pocit ze zvuku, ktery uz se blizi "dospelymu" zvuku...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Boonie

FOOTSWITCH

Příspěvek od Boonie »

jeste mam jednu otázku....... jak jsou na tom kustomovi ty digitální efekty (chorus, delay,...) tak kdyz pripojim footswitch budu ty efekty moct zapinat a vypinat(pomocí FS samozdřejmě) ???
petrpeter
Odborník

Re: FOOTSWITCH

Příspěvek od petrpeter »

Boonie píše:jeste mam jednu otázku....... jak jsou na tom kustomovi ty digitální efekty (chorus, delay,...) tak kdyz pripojim footswitch budu ty efekty moct zapinat a vypinat(pomocí FS samozdřejmě) ???
znely celkem slusne.... ale footswitch jsem nezkusel....
Myslim, ze kdyby ses podival na stranky vyrobce, tak by si tam nasel spoustu informaci... a treba i primo manual ke stazeni.... :idea: :?: :!: :?:
a nemusel se pak ptat tady :roll:
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Urcite KUSTOM.Neni to vubec spatna znacka.A 12 - ky repro jsou super!10ky jsou pro deti na doma :D
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“