Potom sme vyskusali nejaky 4x12 marshall avt box, je taky mensi oproti 1960 a ma nejake custom celestion v sebe myslim, ale nehralo to zle...bolo pocut ze zvuk nieje uplne top ale nebol mojim usiam nijako neprijemny, hralo to solidne, bol som prekvapeny.
No a napokon sme to zapojili postupne do boxu 2x12 Rockwell lezaty skoseny s V30 a do mojho (ako som vyssie popisoval, homemade recto 2x12 kopia s V30 a masivnymi stenami), a tam bol nakoniec tiez rozdiel trochu pocutelny. Rockwell bol akoby temnejsi a uhuhlanejsi, moj box bol jasny a cistsi trochu,akoby agresivnejsi...ale v oboch tie V30 zneju napriamo(tzn. pokial to nehra do noh) hodne neprijemne.
Zaujimave veci kazdopadne, ostatni ludia tie rozdiely poculi tiez, akurat ze im ten charakter v30 az tak ako mne nevadil, to fakt zalezi od cloveka toto...Takze rozmyslam ze tie V30 asi pre mna nebudu vazne cesta, maximalne len jedna v kombinacii s niecim inym, ale asi tu bednu celu skusim predat a kupim nieco ine...
Nemate este nejaku fintu ako by sa to dalo zmiernit tento efekt? Kdesi som cital ze si ludia robia nejake Beam blockery aby trochu rozptylili tie neprijemnejsie vyssie frekvencie z reprakov, neviem nakolko to moze fungovat. Hovorim, paci sa mi ako to hra zozadu alebo zboku, alebo do noh, ale akonahle mam usi priamo v ceste zvuku tak mi V30 vadia strasne...dam tomu este posledny pokus a ak sa nic nestane tak to dam niekomu kto to viac oceni