Trvání: 22. května - 29. května
Caffeine – Danger
Feel the Steel – Protiúder
Ice Scream – Tonight
Neskutečná situace – Když vládnou bohatí
Noisebleed – Lockdown
Sphere – Scars of You
Toxic People – Jsem teď sám
Vookno – Showing Your Face
Feel the Steel – Protiúder
Ice Scream – Tonight
Neskutečná situace – Když vládnou bohatí
Noisebleed – Lockdown
Sphere – Scars of You
Toxic People – Jsem teď sám
Vookno – Showing Your Face
Obavam se, ze to nebyl komentar k zanrovemu rozdeleni, ale kvalite.Hollywood píše:A myslím, že tady to Nero se zařazením přepískl (jak píše Hienik -Everest na…).
Obavy jsou naprosto opodstateneWohma píše:Obavam se, ze to nebyl komentar k zanrovemu rozdeleni, ale kvalite.
Já třeba taky Feel The Steel přeskočil. Prostě už jsem těch mothertruckerů slyšel tolik, že na tohle fakt nemám náladu.Hollywood píše:A nechápu od tebe hodnocení kapel stylem – nezaujalo - po prvních slovech vypínám-, mě se to jako „umělce“ docela dotýká a myslím, že i ostatních…to se raději ani nevyjadřuj.
Hollywood píše: No a nakonec, trošku jsem nepochopil komentář od JohnyWM – co vidíš, resp. slyšíš, u kapely Toxic people jako zajímavý riff? Mě to přijde jako riff nejprofláknutější z profláklých (omlouvám se kapele). A nechápu od tebe hodnocení kapel stylem – nezaujalo - po prvních slovech vypínám-, mě se to jako „umělce“ docela dotýká a myslím, že i ostatních…to se raději ani nevyjadřuj. Samozřejmě jsou to tvoje názory, já mám taky své…tak jen reaguji.Dál už bych to nijak nerozváděl.
JohnyWM píše:Hollywood píše: No a nakonec, trošku jsem nepochopil komentář od JohnyWM – co vidíš, resp. slyšíš, u kapely Toxic people jako zajímavý riff? Mě to přijde jako riff nejprofláknutější z profláklých (omlouvám se kapele). A nechápu od tebe hodnocení kapel stylem – nezaujalo - po prvních slovech vypínám-, mě se to jako „umělce“ docela dotýká a myslím, že i ostatních…to se raději ani nevyjadřuj. Samozřejmě jsou to tvoje názory, já mám taky své…tak jen reaguji.Dál už bych to nijak nerozváděl.
nezaujalo znamená, že mě ta písníčka nezaujala, co na tom ?![]()
k tomu profláknutýmu riffu - dost možná je, tohle hudební odvětví normálně neposlouchám, proto nemůžu vědět, jestli je odňekud "obšlahlej" (nemyslím si)
a po prvních slovech vypínám je jen a jen kvůli výše zmíněným slovům, pokud se tě to dotýká tak co já stim, souhlas s DL, ten to vyjádřil líp jak já. Pouze vyjadřuji svůj názor, každý máme nějaký...
na druhou stranu zase proc ne, kdyz to DJ bavi rozebirat, pro dalsi lidi to muze byt zpestreni, pohled ze zvukarske stranky.Wohma píše:Ja bych zas rekl, ze rozebirat zvukovou stranku je naprosto zbytecny. Budto se mi pisnicka libi nebo ne, hotovo, jestli tam kopak moc mlaska pak nehraje takovou roli.
Já zase souhlasím s Wohmou.... naco rozebírat písničku, která mě nezaujala ? Abych jí kvůli tomuhle rádoby "recenzování" musel poslouchat znovu ? ne, díky....Hollywood píše: No pokud mě něco nezaujme a chci to dát veřejně vědět všem, tak napíšu důvod, proč mě to nezaujalo. Jinak jsem zticha. Zbytečně tady pak kalíš vodu.Jako inspiraci pro psaní recenzí, bych ti doporučil DJ murana. (kterého mimochodem přestávám mít rád)