Nefunkční zkreslení u Valve King 112
Pravidla fóra
Nefunkční zkreslení u Valve King 112
Zdravim. Nefunguje mi zkreslený kanál na kombu Peavey Valve King 112. Nevíte někdo čím je to způsobený a popřípadě jak to vyřešit?. Předem díky.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční zkreslení u Valve King 112
Nejspíš lampy. Kámoš kupoval před cca týdnem VK a katastrofa ty lampy, byly špatné v preampu i v konci. A komplet přelampování výjde na cca 2.000.-
Preamp na 600kč
Tak proč to kupoval.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Tak byl za dobrý peníz a borec mu ho posílal poštou. Pořád je cenou tam, kde jsou ceny na bazaru a má jistotu, že má všechno v cajku.dalabo píše:Tak proč to kupoval.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nefunguje zvuk na zkresleném kanálu nebo ti nejde na zkreslený kanál přepnout? Aby to náhodou nebylo footswitchem nebo blbým přepínačem.Machyc píše:Zdravim. Nefunguje mi zkreslený kanál na kombu Peavey Valve King 112. Nevíte někdo čím je to způsobený a popřípadě jak to vyřešit?. Předem díky.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Přepínat to jde ale nefunguje zkreslenej kanál. Když to na zkreslení přepnu tak to nehraje a když dám vše na max. tak z repráku jde zvuk vycházející jako z pozadí nebo nvm jak bych to popsal.Nero píše:Nefunguje zvuk na zkresleném kanálu nebo ti nejde na zkreslený kanál přepnout? Aby to náhodou nebylo footswitchem nebo blbým přepínačem.Machyc píše:Zdravim. Nefunguje mi zkreslený kanál na kombu Peavey Valve King 112. Nevíte někdo čím je to způsobený a popřípadě jak to vyřešit?. Předem díky.
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Boost taky nic? Tipuju špatnou preampovou (tu malou) lampu V2. Zkus ji, jestli je dobře usazená, jestli "svítí"stejně jako V1 a V3. Pak ji zkus vyměnit za novou nebo aspoň prohodit s V1 - v tom případě, pokud je špatná, nebude hrát ani čistý.
K té manipulaci s lampama - jdou ven strašně špatně, jsou tam hodně natěsno - je dobré předtím odšroubovat tu plechovou "objímku" co drží dvěma šroubky na šasi. Vyměňuj je radši při komplet vypnutém zesilovači - je tam celkem debilně řešené žhavení a lampy by se při zapnutém napájení mohly zničit (zažil jsem).
K té manipulaci s lampama - jdou ven strašně špatně, jsou tam hodně natěsno - je dobré předtím odšroubovat tu plechovou "objímku" co drží dvěma šroubky na šasi. Vyměňuj je radši při komplet vypnutém zesilovači - je tam celkem debilně řešené žhavení a lampy by se při zapnutém napájení mohly zničit (zažil jsem).
Zkus to dát někde opravit, ale co já měl Valvekinga tak jsem ho dával reklamovat 2x a na 3 pokus mi vrátili peníze. Už bych si ho nikdy nekoupil je strašně nespolehlivý. vždycky mi chvíli jel a pak přestal jít úplně.... Může tomu byt cokoliv.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Zdravím, stalo se mi přesně to samé...Co to nakonec způsobilo??