Nefunkční zkreslení u Valve King 112

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Machyc
Kontaktovat uživatele:

Nefunkční zkreslení u Valve King 112

Příspěvek od Machyc »

Zdravim. Nefunguje mi zkreslený kanál na kombu Peavey Valve King 112. Nevíte někdo čím je to způsobený a popřípadě jak to vyřešit?. Předem díky.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefunkční zkreslení u Valve King 112

Příspěvek od bubucci »

Nejspíš lampy. Kámoš kupoval před cca týdnem VK a katastrofa ty lampy, byly špatné v preampu i v konci. A komplet přelampování výjde na cca 2.000.- :( Preamp na 600kč
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Tak proč to kupoval.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

dalabo píše:Tak proč to kupoval.
Tak byl za dobrý peníz a borec mu ho posílal poštou. Pořád je cenou tam, kde jsou ceny na bazaru a má jistotu, že má všechno v cajku.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Machyc píše:Zdravim. Nefunguje mi zkreslený kanál na kombu Peavey Valve King 112. Nevíte někdo čím je to způsobený a popřípadě jak to vyřešit?. Předem díky.
Nefunguje zvuk na zkresleném kanálu nebo ti nejde na zkreslený kanál přepnout? Aby to náhodou nebylo footswitchem nebo blbým přepínačem.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Machyc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machyc »

Nero píše:
Machyc píše:Zdravim. Nefunguje mi zkreslený kanál na kombu Peavey Valve King 112. Nevíte někdo čím je to způsobený a popřípadě jak to vyřešit?. Předem díky.
Nefunguje zvuk na zkresleném kanálu nebo ti nejde na zkreslený kanál přepnout? Aby to náhodou nebylo footswitchem nebo blbým přepínačem.
Přepínat to jde ale nefunguje zkreslenej kanál. Když to na zkreslení přepnu tak to nehraje a když dám vše na max. tak z repráku jde zvuk vycházející jako z pozadí nebo nvm jak bych to popsal.
rain
Odborník
Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rain »

Boost taky nic? Tipuju špatnou preampovou (tu malou) lampu V2. Zkus ji, jestli je dobře usazená, jestli "svítí"stejně jako V1 a V3. Pak ji zkus vyměnit za novou nebo aspoň prohodit s V1 - v tom případě, pokud je špatná, nebude hrát ani čistý.
K té manipulaci s lampama - jdou ven strašně špatně, jsou tam hodně natěsno - je dobré předtím odšroubovat tu plechovou "objímku" co drží dvěma šroubky na šasi. Vyměňuj je radši při komplet vypnutém zesilovači - je tam celkem debilně řešené žhavení a lampy by se při zapnutém napájení mohly zničit (zažil jsem).
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Zkus to dát někde opravit, ale co já měl Valvekinga tak jsem ho dával reklamovat 2x a na 3 pokus mi vrátili peníze. Už bych si ho nikdy nekoupil je strašně nespolehlivý. vždycky mi chvíli jel a pak přestal jít úplně.... Může tomu byt cokoliv.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
nitram.k

Příspěvek od nitram.k »

Zdravím, stalo se mi přesně to samé...Co to nakonec způsobilo??
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“