repro-poradte prosím!:)

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
BUSTER
Kontaktovat uživatele:

repro-poradte prosím!:)

Příspěvek od BUSTER »

cau..:) uz delsí dobu zhanim 6.5" nebo 6" repro pro elekktriku...na netu sem nic nenasel a na bazarech taky ne:( .. je me jedno jaká znacka a je me jedno jestli bude novej nebo nejakou dobu hranej..(i kdyby to byla nejaká s****a za "20" .. :wink: ) ´prosím-- poradte nebo nekdo nabídnete!:) díky
(cena - max- 200..-( vážne je me jedno co je to za sračku...:D-je to takový "na pokusy"- při kuchtení zesáku..atd :) )
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: repro-poradte prosím!:)

Příspěvek od Nero »

zesilovace-a-reproboxy/kde-koupit-repro-t25313.html
HAMPMAN píše:cau vsici:)! mam jeden problem:( ... mam 2 reproboxy a kombo roland cube 15xl.Po netu jsem zhanel repro ale nikde jsem nesehnal.. na netu maj nejmenší 10" a ja potřebuji 2x6"(nebo6.5-to je jedno je to delané pro obojí)a 1x8".ty 6.5" mohou byt jaka koliv značka ale ten 8" jsem chtel celestion (neco lepšího než je v rolandu od výroby).Diky za rady! :)
Odesláno ze stejné IP. Stěží náhoda...
V uživatelském kodexu se píše:9. Zakládání účtů
Je zakázáno zakládat více účtů jedním uživatelem a souběžně je mít aktivní. Toto platí zejména kvůli vznikající chaotičnosti a komplikovanější orientaci v informacích na tomto boardu, nehledě na to, že více účtů lze zneužít ve svůj prospěch. Vyjímkou pro založení dalšího účtu jedním uživatelem je pouze to, pokud je starý účet zablokován (neplatí v případě banu). Násobné účty mohou být zablokovány administrátorem.
Doufám, že máš dobré vysvětlení, protože jinak to je permanentní ban na nick BUSTER a alespon 14 dní na nick HAMPMAN.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
BUSTER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BUSTER »

ano, mam..!-Mam pokoj po ml. brachovi..-on uz si asi ucet zrusi..-omlouvam se za potize..
BUSTER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BUSTER »

prosím!:) to se tady nikdo nenajde?
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“