Fender Duotone Strat(s)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Tonda

Fender Duotone Strat(s)

Příspěvek od Tonda »

Jen taková zajímavost, ještě jsem to neviděl:

Obrázek

Fender (Custom Shop) teď dělá takovouhle "smíchanou" variantu dřev, olše-jasan-olše,
taky to dělá v obráceném pořadí, a říkají tomu Duotone

.. zvláštní nápad, nevím no :?: hlavně: proč :?: dobře, inovace .. :mrgreen:
I´m wheels... movin´wheels
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Fender Duotone Strat(s)

Příspěvek od Kinx »

no uz posledne jsem kroutil hlavou nad customshop stratama z borovice :) imho jen dalsi zpusob jak usetrit
grock

Příspěvek od grock »

Já mám 2 stejné straty z 1 roku s jedinným rozdílem,1. je olše a 2. jasan.Schválně jsem byl zvědav na ten rozdíl.A on JE!Takže tahle kombinace mi přijde jako docela zajímavá,možná bych mohl 2kytary prodat a koupit si jednu.. :D .Myslím,že v tomto případě nejde o šetření (je to CS,že :D ),ale spíš o experiment.Pro mě zajímavý.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

grock píše:Já mám 2 stejné straty z 1 roku s jedinným rozdílem,1. je olše a 2. jasan.Schválně jsem byl zvědav na ten rozdíl.A on JE!Takže tahle kombinace mi přijde jako docela zajímavá,možná bych mohl 2kytary prodat a koupit si jednu.. :D .Myslím,že v tomto případě nejde o šetření (je to CS,že :D ),ale spíš o experiment.Pro mě zajímavý.
To je pěkný, že tam rozdíl je, ale jaký?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

grock píše:Myslím,že v tomto případě nejde o šetření (je to CS,že :D )
ja myslim ze to je primarni ucel takovychto experimentu :) zasoby dobreho dreva nejsou nevycerpatelne a snizovani nakladu je potreba provadet vsude...
grock

Příspěvek od grock »

Olše-středovější zvuk,výšky níž posazené,hodná a sladká,příjemnější na zkreslení,je to ONA.
Jasan- víc basů i vyšších výšek,strat má blíž k tele,je drsnější chlapák,zkreslení náročnější na nastavení korekcí,
Smrťokvítek píše:
grock píše:Já mám 2 stejné straty z 1 roku s jedinným rozdílem,1. je olše a 2. jasan.Schválně jsem byl zvědav na ten rozdíl.A on JE!Takže tahle kombinace mi přijde jako docela zajímavá,možná bych mohl 2kytary prodat a koupit si jednu.. :D .Myslím,že v tomto případě nejde o šetření (je to CS,že :D ),ale spíš o experiment.Pro mě zajímavý.
To je pěkný, že tam rozdíl je, ale jaký?
je to ON.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Kinx píše:
grock píše:Myslím,že v tomto případě nejde o šetření (je to CS,že :D )
ja myslim ze to je primarni ucel takovychto experimentu :) zasoby dobreho dreva nejsou nevycerpatelne a snizovani nakladu je potreba provadet vsude...

Tak to asi bude, a protože lidi by ohrnovali nos nad viditelně tříkusovým stratem z CustomShopu (i když to na zvuk nemusí mít velkej vliv), tak se kolem toho udělá atmosféra inovace.. protože jakej smysl asi má zvukově takovýhle křížení ?
I´m wheels... movin´wheels
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“