Fender (Custom Shop) teď dělá takovouhle "smíchanou" variantu dřev, olše-jasan-olše,
taky to dělá v obráceném pořadí, a říkají tomu Duotone
.. zvláštní nápad, nevím no

To je pěkný, že tam rozdíl je, ale jaký?grock píše:Já mám 2 stejné straty z 1 roku s jedinným rozdílem,1. je olše a 2. jasan.Schválně jsem byl zvědav na ten rozdíl.A on JE!Takže tahle kombinace mi přijde jako docela zajímavá,možná bych mohl 2kytary prodat a koupit si jednu...Myslím,že v tomto případě nejde o šetření (je to CS,že
),ale spíš o experiment.Pro mě zajímavý.
ja myslim ze to je primarni ucel takovychto experimentugrock píše:Myslím,že v tomto případě nejde o šetření (je to CS,že)
je to ON.Smrťokvítek píše:To je pěkný, že tam rozdíl je, ale jaký?grock píše:Já mám 2 stejné straty z 1 roku s jedinným rozdílem,1. je olše a 2. jasan.Schválně jsem byl zvědav na ten rozdíl.A on JE!Takže tahle kombinace mi přijde jako docela zajímavá,možná bych mohl 2kytary prodat a koupit si jednu...Myslím,že v tomto případě nejde o šetření (je to CS,že
),ale spíš o experiment.Pro mě zajímavý.
Kinx píše:ja myslim ze to je primarni ucel takovychto experimentugrock píše:Myslím,že v tomto případě nejde o šetření (je to CS,že)
zasoby dobreho dreva nejsou nevycerpatelne a snizovani nakladu je potreba provadet vsude...